fredag 19 april 2024

Fredag 19 April (Helg!)

Fredag och man har kommit hem för drygt en timme sedan. Måste vara bästa fredagen på många år! Åtminstone 3,5 senaste åren. Det var ypperligt att få vara ledig igår även fastän man var till tandläkaren på eftermiddagen. Förr i tiden när man var barn blev man ängslig, orolig och rent rädd för att behöva besöka tandläkaren. Den tiden är för länge sedan förbi och idag känner man sig lugn och harmonisk när man går till tandläkaren för att få behandling av något slag.
I onsdags inhandlades en kartong glass (se inlägg) och i eftermiddags blev det ytterligare en kartong klassiska glasstrutar.
Sedan får man se när man känner för att öppna den kartongen och kanske avnjuta en strut.
Det är en sort per kartong och känns bra att ha hemma istället för att tvingas köpa styckvis i affärer till fullpris.
Dessutom är man i schtan kan det dröja lång tid innan man är hemma och då har glassen smält vilket man har åtskilliga gångers erfarenheter av genom att man inte står eller sitter och slaskar på glass i väntan på busshelvetet hem.
Naturligtvis kan man ju lista ut den bakomliggande tanken bakom kampanjen halva priset på glass är att "köra igång" glass försäljningen, kanske få iväg en hel 
del vars utgångsdatum är inom några månader. Främst antar man att det har med försäljningen att göra och som konsument ser man positiva fördelar med att få tag på till halva priset. Can a biz tro.
Har aldrig sett förpackning eller ens glassen! Måste vara eller ha varit mycket begränsad upplaga av. Hade varit intressant att känna vad dessa smakar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar