måndag 8 april 2024

Måndag 8 April (Sjuk)

Kände redan igår kväll att kroppen var i olag, så är det när inte alla inre organ fungerar som de ska. Hjärtsjukdom hjälper förstås till att försämra tillståndet, hade hellre varit på jobbet. Jobbet ja...fy fan!
Snabb för att inte säga blixtsnabb leverans av paketet (2 dagar ) och det innehöll samtliga kafferör så nu har man
4 sorter välsmakande, mustiga och lyxiga rör och sammanlagt 50 (49 kvar) kapslar perfekt kaffe! 85% återvunnen aluminium vilket är kapslarna. Det låter utmärkt det.
Lite förlust när man löste ny period på busskortet i fredags, det är såna smällar man får ta, vilket ändå är bagatell motför allt annat man förlorat i livet. Allt är och kan inte vara vinst och aldrig profit!
Så är det, det är orsaken till att man tvingas beställa produkter som de på bilden ovan. Som impuls människa man alltid varit duger inga billiga produkter vilka man har tillräcklig erfarenhet av sedan barnsben när man inte hade egen inkomst. Då fick man hålla till godo med vad föräldrarna köpte oavsett allergier och överkänslighet. Bara det var billigt.
Naturligtvis har man provat sig fram till de produkter man använder idag. Man bryr sig inte alls om vad andra använder
Lika lite som man bryr sig om vad andra dricker eller förtär. Fördelen som förr var strängt begränsad att beställa på nätet har gjort att man har avsevärt större valfrihet idag än för 30 År sedan! 
Fick något infall att lyssna på en låt som det var länge sedan man hörde. Det fanns ett radioprogram man lyssnade på i början av 90 talet "Klang och kompani" och det har resulterat i mersmak när musiken de spelade oftast var populär musik då.
En del av den har man till viss del återfunnit, åtminstone den man minns 
Annorlunda men absolut underhållande! En av många låtar man lyssnade på där och då i början av 90 talet.
Den CD:n "hon" lyckades man få tag på vilken spelas personligen till och från än idag! Förutom just den låten innehåller albumet flera utmärkta låtar.
Visst minns man den låten och "hon kanske bor i Finland där har jag aldrig varit". Trevliga låtar och lustiga texter.
De hade en låt vars titel var okej "min bror och jag", singeln hade man gärna velat ha
Liksom Webstrarnas. Det är cirka 34 år sedan och då köpte man andra skivor och hade nog ett ganska begränsat omfång att de skivor man gärna hade velat haft från den tiden skulle visa sig vara nästintill omöjlig att få tag på!
Den låten fick man, lyckligtvis, tag på genom nerladdning för mer än 10 år sedan, däremot inte nästkommande
Sedan minns man inte så många fler åtminstone inte utan hjälp från någon som kanske listat låtarna och artister och lagt ut någonstans på nätet. Ja, det ska väl vara en till från den tiden vilket var Just D och låtarna "hur är det möjligt" som plågan "nu är det jul igen". Men det är absolut inget man bryr sig om. Can a biz tro.

Aldrig hade man ens kunnat drömma om hur omöjligt det skulle komma att bli att få tag på en del skivor när man sett och ser mängder av massproducerade skivor stå och skräpa i skivbackar hos olika loppisar och returstationer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar