måndag 15 april 2024

Märkligt och Krångligt Rent Allmänt!

Kollade upp olika gränser gällande diverse digital dynga i Android som man haft noll koll på rent generellt.
Klockan är väckning men 4G luren och stora 4G är utsänt från operatören vilket visar vad mobilen har för kapacitet antagligen gällande befintliga Android version därefter det viktigaste att batteriet visar i procent så att man har koll på det, optimering är ladda vid 20% kapacitet fram till 80% då erhålls längre batteritid tillika ökar batteriets livslängd.
VoLTE står för det komplexa "Voice over Long Term Evolution" och beskriver kort och gott (?) mobilt bredband i 4G. Knappast det enklaste att känna till och det framgår inte heller av bruksanvisningen för mobilen!  Fritt översatt kan det bli "röst över långsiktig utveckling". Knepigt. G står för "Generation" där första generationen var knapp mobil med grå display och svart text fanns NMT därefter lanserades GSM.
Regeringen och deras statsminister tycks gå sina egna ärenden till mötes, egna intressen föregår väljarnas vädjan.
Helt utan väljarnas stöd eller överenskommelser! Vad skulle sådana galenskaper fylla för funktion utom att förarga stora delar av befolkningen!?
Den dolda diktatur som växer fram likt ogräs och oönskade invasiva arter! Initialerna UK= utan kännedom respektive RP= ringa punktlighet (kanske)🤭
Visserligen är de rent fula, kontanterna men ack så användbara! När systemen kraschar och kontanter visar sig vara enda alternativet. Är man sedan född och uppvuxen med kontanter vilket var enda möjligheten på 60, 70, 80 och 90 talen skulle det kännas absurt märkligt att förlora kontanterna! Dessutom försvårar man registreringar i tredje parts system som uteslutande gynnar kontrollen över befolkningens konsumtionsvanor. Can a biz tro.

5:e generationen handlar mest om hastighet och kanske kapacitet 6:e generationen kanske blir 3D grafik så att folk generellt blir sjukare än de befintligen är i dagsläget? Man misstänker att datorerna och mobiltelefoner med senaste tekniken har bidragit till åtskilliga sjukdomar och dödsfall.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar