lördag 20 april 2024

Lördag 20 April

Man har verkligen gått in för lugnet och rehabilitering. Vad har man då åstadkommit idag? Väldigt mycket egentligen. Städat större delen av bostaden, egentligen det allra nödvändigaste som köket, hallen, delvis vardagsrummet och delvis sovrummet. Tillräckligt för att kunna vistas i bostaden utan att behöva trampa på en hel del stenar utifrån "halkgrus" som följer med in när fastighetsägaren låter det ligga kvar. Det är skönt att kunna gå barfota och med strumpor utan att trampa på stenar inomhus när det gör så in i hvt ont!. Beslöt att lösa ut mediciner sedan man sett i (br)appen tillgängliga just nu.
Även fastän man har av bägge sorterna är det bra ha det egna "hemapoteket" och då löser man ut vad som är möjligt.
Gjorde beställning på en hudkräm man funnit bra, har visserligen en burk men tyvärr verkar dess innehåll ha blivit knasigt pga ofrivillig upphettning sedan kyla vilket kan ha försämrat innehållets konsistens så det blev att beställa en ny burk och det är det verkligen värt!
Något personligen helt nytt, bra att ha tillgång till olika sorters shampoo som kanske hjälper den kala hjässan/pannan.
Man vill gärna prova nya produkter när de finns befintliga så att man blir uppdaterad om funktion eller allergisk reaktion.
Vet sedan tidigare beställningar att tvättnötstvål är i särklass bäst tänkte prova den på bilden ovan framöver. Hampafröolja är uppskattat personligen när man har god erfarenhet av en numera svåråtkomlig men ack rena paradiset produkt CBD. Tyvärr finns det mycket som sätter stopp för såväl CBD som andra näringsämnen som finns i hampaväxten!
Sedan blev det mycket god vit blockchoklad man beställt tidigare liksom 2 stycken chokladkakor man även där beställt tidigare och det pga 2 andra sorters chokladkakor var slut tyvärr.
Fantastiskt god och givande! Det enda man finner trist är att sådana här produkter inte finns tillgängliga lokalt utan i princip bara vid beställning liksom Hampa produkter, hade mer än gärna konsumerat mängder bara de innehåller Hampa! Oavsett laglighet som ändå är ett enda ondskefullt falsarium!!!
Hos Lokalt Nära köpte man 2 burkar utsökt dryck som man köpt tidigare där samt något godis som såg ut som flarn (ingen bild?) det vet man aldrig.
Kunder är tydligen inte viktiga så att specificera på kvittot blir rent dravel hos verksamheter som saknar affärsmässiga hanteringar det borde inte få heta mathantverk övrigt utan vad kunden handlar! Man antar att det står korrekt på verksamhetens förteckning och något annat på kundens kvitto. Så verkar det vara i de flesta butiker utom i livsmedelsbutiker där det är specificerat efter livsmedel och dess namn.
Krusbärsflarn och lakrits skiffer smakligt gott och tämligen annorlunda! 
innehållsförteckning som utgångsdatum ja, prislappen och det var överkomligt i jämförelse med mycket annat man tittat på tidigare. Efter handlingen promenerade man hem och åt en utsökt lunch bestående av panerad fisk och potatissallad. Can a biz tro.
Bra med lite omväxling en lördag som denna! Barn och ungdomstiden var lördagarna stående spagetti, köttfärssås, falukorv och pappa skulle ha fläsk! Den maträtten avsaknas absolut inte!!! Det var en mardröm varje lördag och middagen 🤮
Så är det och man är en i mängden som måste ha detta med tanke på livet man har levt med nästan frekvent övervikt, högt bt och fullständigt osunt leverne med mycket skräpmat fet, livsfarlig och viktökande kalorier, dressingar, såser och litervis med läskedrycker. Man har överlevt en kanske flera mildare hjärtinfarkter och ännu lever man.

Det skönaste, mest harmoniska välbefinnande man kan uppleva är att befinna sig hemma i hemmets lugna vrå och vara totalt icke ansluten till några som helst sociala medieplattformar! Man hinner långt mycket mer, är helt bortkopplad från all stress, jäkt och hysteri sådant avfall skapar. Bland det allra bästa är att man inte är kontrollerad och överförmyndigad, stigmatiserad eller ingår i något som helst sammanhang huruvida sjuklingar snackar bajs om en på dessa plattformar är man helt oberörd. Sociala medieplattformar är skapade för att användare ska missbruka sina datorer, Androids, iPhones, Ipads etc och på så sätt underhålla "kommersen" när de tvingas köpa nya enheter vartefter de befintliga rasat eller håller på att minska i effekt som kapacitet är de dessutom gamers blir lägena förvärrade och när den privata ekonomin är knäckt blir följden att de tvingas ansöka om hjälp att sanera ekonomin...och cyklon twisten snurrar på med ljusets hastighet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar