fredag 26 april 2024

Fredag 26 April (regn snö)

Ytterligare en dag på jobbet till ända. Efter jobbet på bussen hem funderade man på rullar tobak när något slog slint med beställning från webbplatsen. När det skall vara klart och köpet står och "tuggar" för att visa sig misslyckas gav man upp och tog bort hela skiten!😡 Man har inte något tålamod för trams!!!
Det blev 5 dosor av helt annan sort som faktiskt visade sig vara riktigt schysst! Dessutom ägs det inte av Phillip Morris! Som de flesta andra sorter.
Kom på att kylskåpet var nästan tomt så det blev att handla livsmedel varvid man upptäckte att sorten tobak man hittills köpt och ibland beställt inte fanns så då blev det en chanstagning med en annan sort. Som med livsmedel kan man tvingas byta för att prova något annat, mer tillgängligt. Normala prillor och inte likt trianglar för att passa att läggas på sida!
För idioter: tidigare bra nu fel format för att efterlikna något skit fula etiketter och dosor dock användbara till något i annat fall åv material (?) Bra ersättare nedan 
Baksidan på dosan bilden längst upp. Det bästa är att det inte ägs (än så länge) av PM som sabbat allt genom dosa, etiketter som endast liknar massproduktion 👎
Kollade upp priset hos ockerbyrån men de håller fast vid rävspel och tar saltat styckepris när det borde vara i lag förbjudet! 80 kronor överpris!!! 😱 Då blir det annan butik och lååångt lägre pris för rävspel gynnas endast av naiva turister!
Beställde CBD påsar 2022. Fungerar trots att BFD passerat sedan januari 2023. Tragiskt när de lägger på frakt när beställningen landar på under 1000 tals kronor! DÅ FÅR DE BEHÅLLA SINA PRODUKTER!!! Handlar endast vid behov!
Såg tidigare modellen S84 till långt bättre pris! Ifall det blir något alls blir det prisvärt och aldrig hutlöst ockerdyrt! Har total bojkottat som avfärdar allt som har med 5G att göra när man utsätts mer än tillräckligt av 3G som 4G. De som hellre sätter hälsa och liv på spel för överdriven driftsäkerhet, hastighet och överflöd av appar får väl göra så. Undertecknad totalvägrar att betala priset för sånt. Can a biz tro.

Man märker på både omgivningen (människor, djur, natur) sjukdoms framkallande, invaliditet och död ibland insekter, fåglar, djur och växter, skulle man vara frivillig att offra hälsa se djur växter och insekter liksom medmänniskor drabbas av mystiska sjukdomar och tillstånd som allt för utveckling och kommers? Nej, naturligtvis aldrig!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar