tisdag 31 januari 2023

Tröstlöst och Eländigt

Dock inte helt när man tvingadea kompletteringshandla och päninga går åt i en stridande ström.
Vilket inte har relevans med bilder här
Eller där. Dessa har med kaffesirap att göra. Förslag på tillsättning. Sött och gott.
Naturligtvis glömde man ändå smörgåsbröd. Det får bli framöver.
Aldrig fel med veganpizza med veganost blev man mätt på. Mycket goda nyttigheter på den.
Igårkväll tog man det som det blev. 25 minuter övertid och middag hos Marias kök. Skönt att slå ihjäl väntetid.
Macka och 2 växtbaserade chokladkakor. Can a biz tro.
Eländes elände! När förberedelser, underlättande och ffa non stop i produktionen! Idiot till material hämtare försedd med fettpropp i skallen begriper inte att lämna utanför ska tränga in skit som kan vänta och agera egoist lat och dryg! Kula i pallet hade gjort bäst! Tyvärr är alla idioter välkomna av värdelösa representanter för arbetsgivare 😞

lördag 28 januari 2023

Lördag och Äntligen Helg!

Efter hektisk vecka av galenskaper och stress varje kväll olidlig värk i ryggen i synnerhet övriga kroppen i allmänhet.
Såg en ersättare för tidigare Powerbank 20000 mAh åkte och köpte den och 2 produkter till.
Stopp och pålägg! Först av allt åkte man och tankade drivmedel till bilen nu har dom höjt literpriset igen! Sist kostade den 20,74 kr/liter. Nåja sedan blev det Butiken Kjell på Avion shopping där det blev en av deras modeller av Powerbank 20000 mAh
Enligt kartongen är det endast märke men ingen modell antagligen massproduktion kan ju hända att den fungerar.
De 2 andra produkterna är headset 2 olika kan ju hända att man kan komma att behöva någon av dem.
Modellen hos företaget och på bilder stämmer inte överens med modellen man köpte men företaget är inte så nogräknade bara de får sälja precis som alla övriga företag. Inget erhåller kvalitet i dessa tider dom som tror det köper liknande produkter för 1000-tals kronor.
Sak samma gäller headseten man köpt. Allt är rena lotterier där har man tur håller produkterna någon dag till flera år. Har man mindre tur är det fel tillverkat, batteri som är begagnat eller taltid utlovat 9 timmar är i verkligheten 9 minuter eller sämre 9 sekunder! Prisvärt och svindyrt växlar likt ögonens blinkningar.
Köpte god konfektyr och kaffesirap smakförstärkningstillsats hos annan butik. Sedan rullade man hemmåt.
På hemmaplan blev det något man sällan beställer. Crispy Veggie meny som är utmärkt mål mat. Därefter blev det hemåtfärd. Can a biz tro.

Uppdatering 

Kaffesiraptillsats setet innehåller 5 flaskor kan främst uppfattas som dekoration snarare än tillsatser. Har endast tillsatt från fjärde flaskan hasselnöt vilken man faktiskt använt tidigare och då var det stor flaska. Den här kartongen är mer en ge-bort present än för de som uppskattar kaffesirap liksom många andra kaffe, te och konfektyr förpackningar på Kahls. Kommer framöver prova de andra smakerna ifall någon annan förutom vanilj och hasselnöt som kan passa ihop med mellanrost kaffet man främst brygger på helgerna.
Bättre bild på förpackningen för likt en själv ser sämre med åren av olika orsaker.
På Powerbank finns texten man frågar sig varför de ens tryckt när den är knappt läsbar när dom använt fel nyans på färgen men det begriper ju inte dom!
Den klarheten i texten borde vara lagstadgad tycker man. Kanske orsaken varför produkten är lågt pris, sedan återstår att se huruvida den fungerar och - hur länge! Hoppas längre än förra 1 år och 5 månader!

fredag 27 januari 2023

Äntligen Skitvecka Slut!

Så är det när det är som det är men inte som det ska.
Najs förpackning tom kan bli att spara
Absout förväntat! Vad annat!? Pandemin i dess helhet inkluderar tusentals aktörer och kvacksalvare likt 3 kända tillverkare och myndigheter som organisationer. Allt för att grundlura planetens befolkning inklusive regeringar!
Framsida på magasinet. Blir intressant läsning att det är februari numret fick man veta när man letade lämplig bild på magasinet.
Snygga konvolutbild. Skön musik som känns hoppfull och definitivt avkopplande när man för åtskilliga år sedan upptäckte njutning i tidigare skivors innehåll.
Bild 📷 LGK8 (vad annat?) Dvs egen bild när ingen lämplig fanns att tillgå från nätet.
Förpackningen i repris och den kanske passar någonstans annars än traditionell hantering av förpackningar speciell som den är!
Dyrt? Kanske det. Var i vilket fall tvungen att handla livsmedel och det personliga valet blev det det blev.
Enda magasinet med CD i inflationens spår något högre pris än för ett par år sedan. Vad är annat att förvänta sig.
Kaffe har stigit i pris det andra är inte märkvärdigt dyrt trots allt. Can a biz tro.

För närvarande dödstrött efter vecka av Blytungt och slitsamt träleri i slaveriet

onsdag 25 januari 2023

Lugnt och Sansat (istället för annat)

Så igår kom beställningar 2. Kändes både bra och mindre bra. 2 skilda utlämningsställen någon kilometer emellan lätt paket från 1 tyngre från andra första inkluderade
4 små påsar extra stift till halkskydd nu monterade på 1 par hemma 1 reservpar på jobbet har även 2 par med svarta stift.
Bättre pris på produkten än hos kronans! Kanske dyrt för omedvetna men ack så värdefullt för undertecknad som behöver alltsammans!
kan ha varit magnesium bra att ha till hands när behovet finns. Inte kalcium men bilden fanns av tidigare burk.
2 härliga tvålar att njuta av. I likhet med Klockargårdens pomegranate tvålar läkande och vårdande egenskaper!
Nu var det länge sedan man kompletterade frukost med hampafrön. Fantastiskt god nötliknande smak.
Aldrig fel med något smakligt. Kaka med vit choklad, karamelliserade hampafrön. Paket nummer 2 innehöll
Tvättmedel dock fel bild! Gör om gör rätt heter det så då blir det sedvanligt just det.
Hoppsan! Tydligen var det korrekt bild.
Diskmedel. Skonsam mot hud och natur. Värt att prova nytt när många andra använder lågpris kemikaliebomber med allt annat än miljövänliga ingredienser!
Mer diskmedel, granatäpple även detta med miljötänk i fokus! Andra får stå för sina handlingar undertecknad står för bättre alternativ och sådant kostar mer än det smakar.
Duschtvål Aloe Vera. Har haft tidigare men skänktes då bort nu däremot kommer det att bli använt när man i stort förändrats och miljötänkandet hamnat i fokus centrum för miljömässig medvetenhet.
Duschtvål kokosnöt. Alltid intressant att prova på personligen nya produkter.
Favorit i repris. God, givande och ffa hälsosam för kroppen.
Även den chokladkakan. Sedan får valet stå för de som är medvetna. Can a biz tro.
Enda magasinet med skiva, nedladdning må vara miljövänligt alternativ som följer tidens anda men där föredrar man som icke dator ägare CD när dessa kan bli framtida objekt för konvertering till Mp3.

tisdag 24 januari 2023

Omständigheter (Aldrig Mer!)

Bägge beställningar kom på samma dag! Förbannat omständigt när det ena ankom till 1 utlämningsställe och det andra paketet nästan kilometer ifrån. Det blev bra lösning om än kostsam. Bilen.
Visst bägge två är viktiga för man är i behov av samtliga produkter! Hade varit ytterst underlättande om alltsammans fanns hos en e-handel vilket i verkligheten sällan finns!
Nåja, då vet man att även företaget till vänster på bild har förbättrats gällande leveranstid. Det till höger har nästan alltid levererat paket blixtsnabbt och omsorgsfullt! (Ögonen bäckar igen pga tröttheten i den gamla kroppen). Värk i ryggen och övriga kroppen skönt att få vila knoppen. Det är toppen.
Något som medföljde mest troligt det högra paketet. Visst är det trist men donation är uteslutet liksom bidrag från en absolut fattig grovarbetare! Anledningen till beställningar är att man är ute efter vad livsmedelsbutiker i allmänhet och affärer i synnerhet inte har och genom detta bidrar man till miljö och klimat.
Naturligtvis värnar man om miljön tillika klimatet naturen och vegetationen framför att gynna mänskligheten och kanske framtida miljö destruktiva. Har för den delen redan bidragit till det som berör en mest omfattande som personligen. Can a biz tro.

Blir intressant att prova produkterna och bedöma användbarhet eller mindre möjlighet.

måndag 23 januari 2023

Ibland Telekom Operatörer

Antagligen kan det ju röra sig om högst hemligt sabotage mot just jätten glufs-glufs utfört av ihärdiga som luttrade specialister.
Vilket man klart stördes av idag när man hade hand om företagsmobil och kommunikationer uteblev som bröts.
När man använde systerbolaget å det privata numret fanns inga driftstörningar eller ens avbrott! Antagligen heter lösningen på befintliga problemet och framtida enkelt uppdatering av systemet, mjukvaror, uppgraderingar av maskinvarustyrsystem och kanske byte av kablage och kontakter. Som privatperson är ovan nämnda åtgärder något som i dagligt bruk kallas underhåll.
Vad det kan betyda bryter ingen mark eller utgör begreppet värdelöst vetande rent allmänt. Huawei användare kan mycket väl bli intresserade. Som användare av andra märken gäller andra typsnitt och marginaler liksom programvaror och utvecklingsfaser.
Can a biz tro.