söndag 22 januari 2023

Söndag 22 januari

Blir väl sedvanlig ordning vad man gör och utför.
Naturligtvis går de att köra! Gäller bara att få in rätt teknik vilket märks ibland de rutinerade chaufförer som framför ekipagen. Att komma som "grön" oerfaren chaufför och manövrera dessa fordon är att chansa vilt saknas dessutom halkbaneutbildning kan katastrof vara klart faktum! Då har man fått svar på var försenade bussar tagit vägen. Vad som definitivt saknas hos ansvariga är omdömet för resenärer att informera om vad som inträffat sedan har resenären oftast eget huvud att beräkna ifall bussen kommer eller ej.
Provokativ information som bäst hade mörkats men tyvärr har inte alla den allmänbildningen av olika orsaker som neurologiska symptom eller medfödda skador och total avsaknad av moral och respekt för läsare. Nåja, mycket stavfel men somliga tror "ju fler häpnadsväckande och bisarra artiklar desto fler prenumeranter". Allt har förändrats moraliskt och estetiskt när allt genom utvecklingen publiceras på nätet.
Can a biz tro.
Så Kan det gå som några kan förstå.

1 kommentar:

  1. Ska inte se så ljust ut för de 12000 anställda på Alphabet lika lite som Microsofts 10000 som får lämna sina arbetsuppgifter tillika arbetsplatser, det är konsekvensen av många faktorer när lågkonjunktur sveper in över planeten likt pandemin men den ligger organisationen bakom utan påhittade uttryck för att reducera jordens befolkning och ställa till kaos och total oreda i en värld beslutsfattande i organisationen inte kan acceptera får fortsätta! Nåja, konspirationsteorier uppkom av dom som myntade dem om andras tyvärr sanningar.

    SvaraRadera