lördag 7 januari 2023

Lördag 7 Januari

Vaknade man tidigare än beräknat dock inte lika tidigt som vardagar. Självklart blev det promenad till apoteket för att kunna lösa ut mediciner och receptfritt.
Furix för ovanlighetens skull när frikort går ut i slutet av februari. Ibumetin och Naproxen finns tyvärr inte i livsmedelsbutiker varvid man köpte dessa hos Apoteket. 2 kartonger av 6 timmars verkningstid och 1 av 12 timmar.
Tur man aldrig behöver besöka dom. Trist för de som gillar den lokalen och inte den som hänvisas till. Minns 90 talet när te och 2 stycken bakelser kostade mycket. Prioriterar man Cafe besök kanske det spelar mindre roll.
Mindre angenämt med snövall om än inte högre än 15 cm men ändå lite irriterande.
Tur man inte gick dit igår med 2 påsar pantflaskor. Det utgör hinder för vem vill släpa runt bärkassar med pantflaskor?
Förutom lysrör och livsmedel köptes en viktig komponent till säkerheten i bostaden. Billig livförsäkring ifall det skulle börja brinna även fastän det finns 1 i sovrummet kan det brinna på andra ytor.
Taket i hallen tog ner gamla varnarens platshållare som blir att placeras i förrådet.
Fann 2 burkar frihet såg aldrig att det stod ingefärsdricka men det smakade väl och gör säkert nytta i kroppen. 24 kronor styck men det kan det vara värt. Fann även 1 flaska sanitet eller "finkem" som det kallas. Ser bra ut hittills så man får hoppas att det blir lugn och ro. Can a biz tro.

1 kommentar:

  1. Sällan det blir lugn och ro när det finns för mycket att göra trots "sjukledighet"(?) Mediciner är som tidigare nämnts makalöst dyra! Åtskilliga tusenlappar ifall man tvingas lösa ut dem UTAN frikort. Det bästa är att ta ut allt så har man tjänat inbetalat belopp 3-4 gånger. Kafe är och förblir dyrt det har bara de rika råd att sitta och ta kaffe, latte, espresso eller te med eller utan bröd eller bakelse till. Kaos när snön är på väg. Pantmaskiner ska fungera så är det bara. Bra att lysrör köptes då saknas cirkulationspumpen men det får bli i framtiden någon gång. Viktigare att ha fungerande brandvarnare! Prisvärda drycker de där "friheten" ingefära fyller trots allt någon funktion! Liksom mycket annat.

    SvaraRadera