torsdag 12 januari 2023

Blåsigt Spårigt och

Väder man inte önskar! Bara konstatera att trodde man 2022 var katastrof så har man räknat ut att det var förhandsvisning av 2023, och värre lär det bli.
Innan man lämnade bostaden lämnades tomma förpackningar i återvinningskaret i soprummet. Huruvida det blir återvinning eller likt 2010 man fick veta "emballering för förbränning"! Nåja, landar det rätt har man bidragit till återvinning.
Trist att öppettider är sämre, väntar för närvarande på att få komma in och skaffa cirkulationspump/ar samt eventuellt annat. Can a biz tro.
Uppdatering 
Visst blev det något. Sedan återstår väl att se framåt helgen om det blir lämpligt för 105 liters baljan med nya pumpen.
Ekan EK-9100F blev modellen flöde på max 700l/h något av en lyxig pump eller innerfilter som det kallas. Kan bli rejäla doningar trevligt när gamla pumpen som gav upp hade extra behållare med reningsverk i form av stenar. Dessutom blev det carbo för växterna och en traditionell Aqua safe vattenberedning samt 2 kartor röda mygglarver till grodakvariet. Kan nog hända att det blir lämpligt.
Billigaste filtret i alla fall. När januari månad är lång och ganska trång.
Andra filter tingade prislappar 400-700 kronor vilket kändes onödigt dyrt! Därmed fick det lov att bli det inköpta. Nöjd blir man sällan. Hoppas kan man ju alltid att filtret fungerar i 105 liters.
När situationen påkallar extra uppmärksamhet blir det att handla livsmedel av nödvändighet. Blev det närmaste nödvändiga tidigare ikväll.

1 kommentar:

  1. Naturligtvis körde man bil annars hade det blivit kärvare med inköp. Hade tänkt köpa växter men fanns ingen personal så då bajsade man i det hela. Gack till kassan betalade och drog vidare. Efter jobbet startade ma några minuter efter 18 och var i samhället cirka 18:35! Lyxigt att köra bil men det är väl värt upplevelsen och friheten.

    SvaraRadera