onsdag 11 januari 2023

Onsdag Regn på Snö blir Blytungt

Att försöka forcera bort. Som tur är slipper man det just idag.
Rejäla volymer elände. Efter år som forcerande i snöröjning säsongstid ser man lappmöglet för vad det är.
Negativt när någon klant lämnat Snöhögen där. Utgör både hinder som skapar trafikfara!
Lyfte på vänster torkarbladet och då lossnade det från hållaren! Tack och lov var det hållarna till gamla torkarbladen så det blev att sätta fast nya hållaren till nya torkarbladet. Nu sitter det säkert på plats.
Nya torkarbladen och dom fungerar faktiskt även om man hade kunnat väntat sig lite bättre samtidigt tänker man 30 kronor styck - man får vad man betalar för vilket stämmer alldeles förträffligt!
Receptfria värktabletter i hemapoteket är skönt att ha tillgång till när nöden så  kräver. Sparsamt som varsamt användande av bägge sorterna gäller.
Så ser vilande klogroda ut. Små energi knippen som behöver vila ibland. Charmiga och trevliga. Kan röra sig om ett bra antal charmtroll. Intressanta krabater.
Visst kan det vara så. Beställde tyvärr en Doogee s59pro i somras när batteriets kapacitet skulle vara på hela 10050 mAh! Det är väl möjligt att så är fallet men dimensionerna längd och tjocklek gör att den blir otymplig att ha med och man lämnar den helst hemma eller i ryggsäckens ficka för i jackfickan ryms den inte! Positivt förutom batteriets kapacitet är stort internminne och vattentät (?) Displayglaset är inget vidare ljudet är väl okej men inte mer än så. Skärmdump funktionen är sämre än väntat vilken är bättre på Moto e6 play Androiden! Miljö är identisk med just nämnda Moto e6 play! Vad kan man begära för en billighets mobil!? 2800 kronor kostade den. De flesta tidigare Androider och föregångare har man pyntat under 2000 kronor för så med s59 pro blev det för första gången på flera år en "ny" telefon. Can a biz tro.

1 kommentar:

  1. Så är det att hållare till torkarblad går sönder när dom utsätts för olika väderförhållanden och även vägsalt som Vägverket idiotiskt släpper ut så att verkstäder får mycket mer jobb att rostlaga mm. Dom medicinerna är bra mycket bättre än många receptbelagda dito. Jo charmtroll kan man lugnt säga när man ser bilden. Vad spelar batteriets prestanda för roll ifall övriga mobilen är undermålig eller rent kass? Såna "tegelstenar" kan dom kränga på kapitalstinna spelnötter som har mobilen för att spela med.

    SvaraRadera