tisdag 3 januari 2023

Kurkurmin Icke Svin ska lida Pin

Ta bort ignorera i möjligheter enbart publicera ska finnas som möjlighet när viktiga inlägg skapas!
Det vet man ju redan! Det visste man redan år 2021 när klåpare klantade sig för miljarderna i vinst!
Vardagsrummet termometer.
Sovrummet termometer.
Mörkrost kaffe det enda raka!
Skogen ger en frid och fröjd så att man 
Av enkla ting blir märkligt nöjd.
Kaffe och mazariner är aldrig fel.
Dom är förträffligt delikata. Can a biz tro.
Visst är dom goda delikatesser men något är mindre bra när det är något som man inte mår så bra av.

Trist när affärer delvis eller helt saknar omdöme för kundkrets när man som kund upptäcker att det är ytterst begränsat när producenterna har betydligt mycket mer men istället får befintliga produkter ligga kvar i frys och kyldiskar tills bfd passerat. När inflationstider nu råder tycks det vara ännu och fokus på kundkrets tidigare var i fokus har butiksutseende och anställa mycket mer personal vara det centralt elementära. Nåja, förlorade kunder kan och är förlorade kunder permanent.

3 kommentarer:

  1. Skönt när censur på internet var lika obefintlig som moral och sanning samvete och förnuft är idag.

    SvaraRadera
  2. Spelar noll roll att yttra eller uttrycka sig i en privat blogg när det främst blir en personlig "ventil" och mest troligt är man borttagen från offentlig öppenhet ett av Googles sätt att "censurera misstänkt känsligt innehåll för allmänheten" dom har bidragit till samt bidrar till dödsskjutningar, mord och misshandel! Genom kvävning av frihet och det fria ordet!

    SvaraRadera
  3. Gott med färskt kaffe och fräscha glutenfria wienerbröd eller kanelbullar till! En covid19 variant per 10 personer när så många har liknande grundsjukdomar! Något många kanske de flesta inte känner till eller uppfattat. Inte alla förunnat att ha förnuft som förstånd i behåll av olika skäl och anledningar. Bästa kaffet med sting och styrka är mörkrost när man inte riktigt kan kalla espresso för kaffe personligen! Även om espresso är kaffesorternas hyper turboladdade dryck ibland rent likt oljekaffe. Fränaste korthållare och tygmärken man skådat på länge blir att åka dit och se ifall butiken finns kvar och kanske hitta märkena som korthållaren.

    SvaraRadera