lördag 21 januari 2023

Lördag Eftermiddag och Kväll (kanske)

Aldrig hade man förväntat sig eller räknat med den lyx man fått idag! Lyckades tajma in syskon som var på Ikea. Beställde ryggsäck när en av dragkedjorna släppt i löparen på befintliga ryggsäck modell dator och student.
Bild 📷 LGK8 (vad annat?)

Fin, rymlig och vacker design med fler dragkedjor än den trasiga! Stora förvaringsfack och stor plats för ändamålet. Axelbanden långa vilket är bra när man är lång till längden.
Bild 📷 LGK8 (vad annat?)

2 förvaringsutrymmen mot ryggen och 2 sidofickor vad mer kan begäras?
Bild 📷 LGK8 (vad annat?)

Reflexer nödvändiga för att synas i mörkret vilka enkelt och smidigt kan döljas i facken. Den är efterlängtad och är redan bästa vän (när man för övrigt ingen har!) Den blir utmärkt att frakta lunch, middag och dryckesflaskor i samt väsentliga kudden man har med pga kala kalla bänkar att sitta på i hålan Umeå i väntan på sena bussar som ibland uteblir! Can a biz tro.

Andra modeller av samma antagligen artikel nr som skiljer sig.
Utan 2 utanpå fickorna framför.
Antingen knepigt tagen bild eller ytterligare annat artikel nr.
Ytterligare något annat artikel nr. Finns uppsjö av bilder om man söker bästa är dock att köpa sjolven.

Uppdatering

Bild 📷 LGK8 (vad annat?) Söndag 22/1

Ryggsäck kan vara personlig och just denna tidsperiod med mycket mörker passar det utmärkt att dekorera ryggsäck med reflexer av olika modeller som utseenden. Fördelen är att vill man kan man "gömma" dem dagtid och ta fram dom kvällstid.
Totalt 6 förvaringsutrymmen + 2 sidofickor på just denna modell för en dräglig slant.
Ikea Världens 304.879.24 heter den och rymmer 26 liter. Bra att ha memorerat det.
Bärkasse Skynke 605.347.88 bra komplement när man behöver handla för att undvika att ryggsäck blir överbelastad.

Gamla ryggsäcken var väl okej men hundring dyrare och såg ut så.
Tarqus Commuter 15.6" backpack blue var märket och kostade 299 kronor på Netonnet 2020. Enda bekväma med den var väl axelbanden i övrigt för trång för användningsområdet när man skulle handla. Visade sig vara en dator och student ryggsäck! Den höll så länge den höll.
Löpare släppte pga överbelastning 

4 kommentarer:

  1. Google helvetes satans skit sluta upp att terrorisera användare för helvetes jävlar!!!!!! Sabotörer!😡

    SvaraRadera
  2. Ena stunden lycklig när man får en nödvändig ryggsäck i present mycket bra! Nästa stund jävlas Google med skiten om "kommentar logga in på Google" är det bara sabotera ni är ute efter!?!? Upphör omedelbart eller lägg ner Blogger så slipper ni krigare som undertecknad!

    SvaraRadera
  3. Bra att ha tillgång till ryggsäck istället för obekväma sladdriga plastpåsar eller bärkassar som dom även kallas. Flergångskassar är utmärkta alternativ vid större mängder livsmedel och mycket annat. Dom som lyckas vandra genom livet utan Ryggsäck, väskor och/eller bärkassar är de som oftast är femfemmorna, noll-nollorna och dom utan sysselsättning, jobb eller egentlig utbildning. Dom bara finns där som utfyllnad i folkmängden! Man vet vilka de är.

    SvaraRadera
  4. Gissar att man "ryckte" en ryggsäck vilken som fanns och betalade den det var år 2020 och man behövde väl något vad som helst och det var den enda de hade där och då! Räckte till nätt och jämnt matsäck på jobbet men handla... nja, det visade sig att den var för snäv, trång och inte vad man behövde. Även om den var på 22 liter eller något så räckte det inte och det som inte fick hända hände trots allt så jävla typiskt! Kan ha varit oktober november 2022. Kylväskan släppte axelband i liksom i gamla fack ryggan 20 år i år. Lyckades laga Targus ryggan hjälpligt men skiten sprack ändå. Less man blir men det är det man alltid sagt kvalitet är helt förträngt i tillverkares penningskallar där gäller endast affärside kvantitet och kunder blir offren det ser man på powerbank Anderson 20000 mAh som brann eller kortslöt utan att ens vara inkopplad! Nu blir det annat när Netonnet sjunkit i kvalitet tillika utbud på 9 år som traditionella butiker sjunker på 30-50 år!

    SvaraRadera