fredag 6 januari 2023

Fredag och Vad Mer?

Fredag och snart helg för de som jobbar. Undertecknad ännu sjuk blir Anticimex om något tag. Beställde märktejp mest för att det är "gött å finn" när man behöver det. Så har blivit och det känns bra att kunna använda den till det på bilden.
När diskar skapades hade man ännu dator kvar så man kollade innehållet enkelt på den. Nu när ingen dator finns är det en "utmaning" att veta vad som är när Mp3 Cd spelaren inte visar  innehålls-förteckning så därför blev det att "snygga" till varvid man använder märktejp även om det helt är för privat bruk.
Naturligtvis finns fler Mp3 diskar där man hann skriva innehållsförteckning, det som skiljer sig åt bakgrundsfärg. Man hade helt glömt att man beställt röd bakgrund men det fungerar utmärkt när det kan försvåra för snyltgäster som försöker kopiera diskarna. 
Ser mer lovande ut än söndag 1/1 när det såg sån ut.
Kanske dags för lite andra göromål. Can a biz tro.

2 kommentarer:

  1. Tider förändras och människor med den vilket gör att intressen kan förändras och man gör sig av med digitala enheter som datorer, skrivare och/eller laptop. Då får man skaffa någon form av substitut där en märkmaskin kan vara allt man behöver. Smart drag att använda sådan med märktejp för enkel och smidig märkning av CD-R skivor. Har en eller 2 som tidigare användes frekvent men används numera mindre frekvent men aldrig sällan. Vädret är otroligt växlande och oförutsägbart i dessa tidevarv i jämförelse med 70 och 80 talen. Mycket kan påverkas av organisationer vars avsikt är att ställa till kaos och oreda när de vet att alltför många miljoner människor tror att det är "vår herre" eller vädrets makter av naturliga skäl. Så är emellertid aldrig fallet!

    SvaraRadera
  2. Som tur är är man initiativrik och finner lösningar på mycket och det mesta. När man inte kommer sig till djuraffär och köpa nya prylar får man finna lösningar på egen hand vilket man gjort på flera håll och kanter.

    SvaraRadera