lördag 21 januari 2023

Äntligen Helg utan Rån

Baserat på "helgerån" men skämt (avfall AB) åsido så är det i alla fall lördag och man är ledig och fri likt nästan tisdags.
Sämre tider har visat sig när tillverkare tar bort produkter man köper och vill tillverka som sälja populära dito. Finns bara en sak att säga om det: IMBECILLA IDIOTER! Man ska stå på sig och behålla kvalitet för det var den produkt man köpte tidigare.
Duschtvål man trivdes med, nu får man se vad Aloe Vera blir användbar eller inte likaså Kokosnöt nedan.
Kan trots allt bli "nytt" alternativ. Det återstår att se och känna. Vidare blev det i beställning 2 diskmedel man beställde vid allra första beställningen granatäpple och persika vilket luktade för fruktansvärt illa till den grad att man helt enkelt skänkte bort flaskan!
Blir intressant att känna hur enbart granatäppledoft fungerar som allergiker tillika astmatiker.
Beställde för säkerhets (?) skull parfymfritt alternativ av samma fabrikat som granatäpple och persika. Kan väl hända att det fungerar även effektivt.
Blir intressant med prova nytt tvättmedel när man i 12 år konsumerat Rapsodine naturtvätt vilket man varit nöjd med när det företaget valt att satsa på nytt kund nätverk och upphört med den produkten. Naturligtvis bojkottas alla sådana företag och ALLA deras "nya" produkter!!!
I sedvanlig ordning beställdes chokladkaka hasselnötskräm liksom
Chokladkaka med kokosmjölk som faktiskt är riktigt god och välsmakande.
Tyvärr upptäckte man att man missat Djungeldjur men det var efter beställning genomförts. Vad som göms i snö skulle man kunna säga när man fick tag på fasta tvålen Hampa som man saknat.
Självklart hade man sett att kunna beställa samtliga produkter från 1 företag men i tider som dessa är det sannolikt som att försöka suga vatten ur en sten eller bestiga berg med händer och skoförsedda fötter alltså omöjligt! Can a biz tro.

Översta duschtvålen Aloe Vera har beställts tidigare men skänktes nog bort som present till någon. Nu får man prova och se vilken som passar lämpligt.
Viktnedgång (repris) bilden tagen förra lördagen och det är ju positivt att kunna minska i vikt när det är så tungt att bära på, minskar orken (storken?) Men framför allt gör att "lilla pumpen" den enda man har får möjlighet att rotera blodet runt i hela kroppen och på så lite som 4-8 kg minskning har man återfått väsentlig värme i händer och fötter så det upplevs som storvinst i livet. Energi finns gott om trots allt.

2 kommentarer:

  1. Tröttnat på för mycket förnyelser är man sedan kvalitet ersattes av kvantitet! Det hjälper inte hur många knäppgökar som tillfaller företag med förnyelser om produkter så länge inflationen avgör vad som försäljning

    SvaraRadera
  2. Klart man måste beställa när det dels är enkelt men även så mycket mer givande än att ränna omkring likt en bysop i butiker utan att finna vad man söker! Tröstlöst tidsödande och helt meningslöst när man kan ligga hemma i soffan eller sängen och besöka olika nätbutiker och beställa på vilka tider som helst! Kan det bli bättre!? Knappast! Sedan är det bara att invänta meddelande att paketet finns att hämta på utlämningsställe eller om det kommer till adressaten. Super!👍

    SvaraRadera