tisdag 10 januari 2023

När Det Går Åt

Helvete precis. Ingen bra start på nya året direkt. Vad kan man annat förvänta sig i tider som dessa!?
Det spelar ribba (marginellt) att försöka undvika smittor när man tvingas åka buss och medmänniskor ska tränga sig på. Aldrig frågan om utan när man råkar ut för skiten! Restriktionerna är förbi och med det tror folk i allmänhet att allt är fritt fram. Man får se hur det utvecklas.
Läste aldrig man kan fråga sig vad det gäller? Fick veta att det är ett gift som heter Glykoalkaloider som gör att man kan hamna i koma till och med avlida ifall man har otur. Faktum kvarstår dock att man alltid vetat att det gröna på potatis 🥔 tar man bort och är potatisen synligt dålig kastar man den! Svårare är det inte.
Är fortfarande sjuk pga smärta i höger njure, känns som det blir lindrigare successivt vem vet? Kanske man kan få någon tid hos läkare på onsdag. Återstår att se. Vädret inbjuder inte till att ta sig till jobbet precis, kan bli värre än onsdag förra veckan.
Turen 18:27 kom aldrig istället blev det 19:28 och man hade väntat över 70 minuter i kyla och iofs lätt nordlig vind. Därmed blev det sjukskrivning (eller något) den smällen får man ta.
Såg att det gjordes reklam för dem. Bra produkter! Handlar alltid produkter från dom, när man helt upphört mejeriprodukter och nästan uteslutit charkprodukter av hälsoskäl. Förutom dessa köper man dessa produkter som är så fantastiskt goda och givande.
Helt fantastisk fungerar utmärkt till kaffet, espresso och som dryck! 
Bra ersättning för ost! Cheddar går även att använda att smälta. Utmärkt på smörgåsen.
De lokala livsmedelsbutikerna har sällan dessa i hyllorna! Av märkliga skäl. Även om vi är inne i inflation kan dom ta hem dessa tycker man.
Bägge sorter fungerar utmärkt som pålägg och är inte framställda av djur.
Uppskattat av undertecknad och sannolikt många fler! Naturligtvis får man komplettera med vitaminer och mineraler.
Skönt när företag satsar på alternativa livsstilar och livsmedel! När kroppen tröttnat på chark och mejeriprodukter och konsekvenserna de orsakar är det full poäng att få tag på dessa alternativ.
Tidigare fanns dessa förpackningar men tyvärr inte längre! Knappast att producenterna upphört snarare andra irrelevanta ursäkter. Innehåller kokosolja men dom är goda! Ur hälsoperspektiv inte nyttigt men bättre än mejeriprodukter.
När man hade dessa småfiskar humla fisk eller smörbult som de även kallas vilka är carnivore dvs köttätare. Levde inte alltför länge men var trevligt inslag i minsta akvariet. Can a biz tro.
Uppdatering 
Fick lös lyktglaset på bilen och fann hel lampa men när man skulle skruva fast lyktglaset upptäckte man att skruvhållare för backljus lossnat brutits loss varvid man fick ta in och limma fast hållaren. Samtidigt rengjordes glasets insida så nu blir det att skruva fast det igen.

1 kommentar:

  1. Hellre bra reklam än irriterande som flashar mellan spalterna och gör att man inte orkar fortsätta läsa en annars intressant artikel. Kanske man är ensam om att bli irriterad på popup reklam och alla förbannade "tillåt cookies" tramserier? Bäst när man slipper och en webbsida som aldrig haft blir nog mest besökta.

    SvaraRadera