lördag 14 januari 2023

Inte Bara Vädret Som Varit Katastrofalt!

Märkligt när förpackningen till Ekan inte var plomberad! Kan ha saknats något som gjorde att de andra utblåsen hade gått att montera.
Nu befinner sig cirkulationspumpen i 105 liters akvariet. Att tvingas slösa drivmedel för retur och få information om vad som saknas gör man inte! Nu är 100% bluff och båg bekräftat! Zoo.se Mariedal säljer för att sälja inga garantier för att något blir rätt.
Dom kunde gott vara personal obemannade. Då hade man kunnat serva sig själv som kund och sluppit dryga imbecilla.
Fiskarna ser ut att trivas vilket de gör bara det är någorlunda rotation på vattnet vilket det blev! Det känns när man håller handen framför utblåset att det är bra tryck i det. Gamla avlagda pumpen kan komma att bli objekt för åvc. 2 munstycken värdelösa pga hårdplast ej formbara eller för den delen användbara!
65 liters fick sin pump tillbaka och fiskar där blev ytterst glada (e glada nä ägglada) naturligtvis. Inte bara dom utan även grenmalar och räkor som lever där.
Kanske syns sämre när vattnet porlar ovan ytan men guppys simmar friskt.
20 liters akvariet fick så sin pump i retur vilket kanske gör att de snäckor som befinner sig där kan åter börja synas på glaset. Can a biz tro.
Bra lösning! Inte alltid man är snabb. Tanken (den fanken) på att förvara busskortet i korthållaren på mobilens baksida kom impulsivt där det passar förträffligt! Haft det i lös korthållare av plast men nu kan man enkelt och smidigt ha det i mobilens korthållare.

2 kommentarer:

  1. Google är klart och tydligt Muppar! Varför envisas man annars med "om du vill lämna en kommentar klickar du på knappen nedan för att logga in med Google" VARJE SATANS GÅNG!!! Är det återkommande skall det behöva ske EN GÅNG! Nåja, helvetes paranojja!

    SvaraRadera
  2. Naturligtvis blir det sluthandlat hos zoo.se Mariedal bra tag framöver eller kanske för all framtid. Bluff och båg genererar inga kunder vilket kanske är avsikten med handlingen? Mest troligt.

    SvaraRadera