tisdag 24 januari 2023

Omständigheter (Aldrig Mer!)

Bägge beställningar kom på samma dag! Förbannat omständigt när det ena ankom till 1 utlämningsställe och det andra paketet nästan kilometer ifrån. Det blev bra lösning om än kostsam. Bilen.
Visst bägge två är viktiga för man är i behov av samtliga produkter! Hade varit ytterst underlättande om alltsammans fanns hos en e-handel vilket i verkligheten sällan finns!
Nåja, då vet man att även företaget till vänster på bild har förbättrats gällande leveranstid. Det till höger har nästan alltid levererat paket blixtsnabbt och omsorgsfullt! (Ögonen bäckar igen pga tröttheten i den gamla kroppen). Värk i ryggen och övriga kroppen skönt att få vila knoppen. Det är toppen.
Något som medföljde mest troligt det högra paketet. Visst är det trist men donation är uteslutet liksom bidrag från en absolut fattig grovarbetare! Anledningen till beställningar är att man är ute efter vad livsmedelsbutiker i allmänhet och affärer i synnerhet inte har och genom detta bidrar man till miljö och klimat.
Naturligtvis värnar man om miljön tillika klimatet naturen och vegetationen framför att gynna mänskligheten och kanske framtida miljö destruktiva. Har för den delen redan bidragit till det som berör en mest omfattande som personligen. Can a biz tro.

Blir intressant att prova produkterna och bedöma användbarhet eller mindre möjlighet.

2 kommentarer:

  1. Hampa tvålen doftar härligt! Präxis som man minns från förra gången för flera år sedan. Duschtvålarna doftar friskt och fräscht kokosnöt och Aloe Vera. Flytande tvättmedlet är milt så att det går utmärkt att tvätta barnkläder i, doftar härligt friskt och fräscht fruktigt och helt enkelt förföriskt! Dofter är det som ger första intrycket fungerar det sedan över förväntan är det så mycket bättre än Tv4:s program.

    SvaraRadera
  2. Stift till halkskydd bra choklad och lite annat samt hushållsartiklar och lite nyttigare choklad aldrig fel när livsmedelsbutiker aldrig kan tillhandahålla något miljövänligt och till bra priser! Special för medvetna.

    SvaraRadera