lördag 14 januari 2023

Ganska Onödigt Att Köra Fast

I gamla spår, bättre ta nya tag och lämna tråkiga saker. Det blir bättre så småningom.
Den enda av munstyckena som passar gängan i själva pumpen. De andra 2 fyller ingen som helst funktion.
Munstycken var för sig.
Munstycken ihopsatta. Mer blir det inte.
Vågen visade något mindre än tidigare vilket känns riktigt bra även om annat känns mer oroväckande men det får lösning i framtiden.
Fåtal människor skull kunna gissa vad som ligger i stekpannan. Antagligen skulle de flesta gissa mindre rätt åtminstone som kände undertecknad tidigare. De som inte känt eller känner undertecknad sedan tidigare skulle även de gissa mindre rätt.
Lite brunare i färgen och inte alltför länge till stekning förrän dom är klar. Det tar ju betydligt längre tid och man har gått från mycket som blev bränt innan man fann rätt temperatur på spisplattan men till slut upptäckte man när det landade rätt.
Man kunde tro att det är potatisbiffar typ Rösti eller traditionella av kött men inget är så lite rätt. Vegetariska burgare är vad det är! Ytterst smakliga och goda med bröd och kanske dressing och eventuellt räksallad blev det klart delikat. Dessa är en sort sedan finns olika sorters där en är den klassiska välkända norrländska snabbmatskedjan vars förpackning man tidigare visat.

1 kommentar:

  1. Dom bästa burgare är naturligtvis Anamma! Vegoburgare smaskens för vettiga människor ja, det är klart dom från tillverkaren Max är väl ganska bra dom med men Anamma! Är desto fler 11 stycken per påse till skillnad från Max endast blyga 4 stycken och bröd från Pågens samt klyftpotatis eller potatiskroketter 🥔 Så delikat 😋

    SvaraRadera