torsdag 19 januari 2023

När Man Rullar Fram och Tillbaka

I beställningars värld blir det vad som helst. Åter hos en leverantör.
När halkskydd är aktuella ännu något tag till och gummiformarna är okej men själva stiften är rejält nednötta och välslitna behövs nya fräscha så det fick lov att bli beställning.
Inte mindre än 4 förpackningar så klarar man sig några säsonger.
Har för närvarande helt slut på magnesium så 1 burk blev beställt.
B vitaminer inkluderar i blutsaft så till hemapoteket blev det 1 flaska.
2 stycken hampa fast tvålar som man saknat så länge. Naturligtvis även
Hampa frön vilket känns som en evighet sedan man beställde. Dags igen.
Vir choklad, hampa frön och caramell är en bra kombinationer.
Visst hade man lite tur. Kom med busshelvete så man kom sig därifrån slaveriet! (H8 it!)
Fattigaste veckan innan lön kan somliga tvingas tillaga nudelvåfflor. Vilket var allt för denna gång. Can a biz tro.
Åt en baguette skagenröra men kände att det inte stämde mådde inte bra eller ens såsom man gör efter en räkbaguette. Innehållsförteckning visade på mycket som man egentligen slutat förtära för länge sedan. Kommer undvika dessa framöver. Sannolikt har kroppen vant in sig med växtbaserade livsmedel.

Fantastiskt Blogger skit. Ska alltid hållas vid liv! Aldrig säcka ihop eller tilta!!! Bara hållas levande och på.  Skiten "frös" slutade fungera.

3 kommentarer:

  1. Dödstrött och söndersliten pga svinträck parasiter oplacerbara missfoster blir det tungt och tufft att göra inlägg! Ensam i denna värld fylld av eliminerbart avfall. Man kan alltid hoppas på något men sällan vill det sig som det ska!

    SvaraRadera
  2. Google bajs tror dom är "smart" genom att användare ska logga logga logga logga förbannade imbecilla tragedi! Google är robot som är programmerad att terrorisera och sabotera så mycket som möjligt! Inte det minsta märkligt med alla oroligheter och eskalerande upplopp som våldsamma aktioner! Folk generellt har mycket mer än tröttnat på myndigheter och organisationer likt just Google.

    SvaraRadera
  3. Glad lycklig och hyper super nöjd att ha bojkottat alla såssiala medieplattformar! Som främst styrs av övermakter för att tvinga användare till konstgjorda beteenden och bli indoktrinerade att begå alla former av missaktning och brott mot sig själva och sina integriteter som eliminera sina identiteter! Lite fragment av helheten tjockare än lögnernas böcker tillsammans (bibel+ Koran).

    SvaraRadera