fredag 20 januari 2023

Fredagkväll Äntligen Helg!

Efter ytterligare en likartad vecka med sedvanliga uppgifter om än några små förändringar. Beställt fått bekräftelse och faktura så nu återstår att invänta paket.
En av flertalet beställningar när "förråd" eller "lagret" sinar och påfyllning är absolut nödvändigt. Blutsaft 106 kronor billigare att beställa än köpa hos kronans apotek! Hampafrön finns sällan att köpa i hälsokostbutiker! Fast tvål Hampa fantastiskt bra, dryg och bästa hittills personligen. Dubbar till halkskydd för att montera på 3 befintliga hållare 2 helt utan 1 med begagnade stift ju fler par desto mer oberoende blir man att tvingas köpa nya! Helt utan det viktiga magnesium!
Utmaning att gå ombord på bussen när belysningen är så obefintlig! Hem tog man sig i alla fall. Skönt!
Mer sällan än ofta man dricker super kick ass turbo injection kaffe efter middagen men det gjordes ikväll när man är ledig i morgon och hoppas kan man alltid att få sova ut lite utan press på arbetsvecka.
Annars varvar man med mellanrost kaffe vilket bryggdes i perkolator.
Bestående val när övriga oftast visat sig vara avsevärt sämre ibland rent blask!
Som tur är har man 2 stycken Moka bryggare för kaffe eller espresso
Oftast egna "häxblandningar" som ibland fungerar alldeles utmärkt medan andra gånger skapar oroliga tarmar och mage.
Can a biz tro.

Till somliga duger varmt eller hett vatten, andra föredrar te medan några kanske utvalda strävar efter och uppskattar mörkrost mellanrost espresso cappuccino latte eller liknande. Beställningar sker på grund av att produkter och varor inte finns i dagligvaruhandeln eller oftast är för dyra i butiker som har produkter som speciellt inriktar sig på kräsna kunder med krav.

2 kommentarer:

  1. Tunga arbetsdagar kräver tempo som verkställning. Så var det är det som förblir det.

    SvaraRadera
  2. Från december till januari är det många dagar även om man är sparsam som återhållsam går ekonomiska medel och i dessa tider av dyra affärer och butiker som smyghöjer priser på varor och tjänster är det naturligtvis nödvändigt att kunna beställa istället för att tvingas ut i handeln för att hoppas att det finns vad man avser handla. Att det sedan är bekvämt och tryggt gör ju det hela än mer attraktivt för vem vill frivilligt driva runt på olika butiker i jakten på produkter och varor för att kunna konstatera uppdaterad att inget finns eller bli lurade när näthandeln är så mycket billigare? Antagligen ingen det hela fick en rejäl skjuts med den egentligen påhittade pandemin den var sannolikt en täckmantel för ökad näthandel och omorganisering av hela världsekonomin.

    SvaraRadera