tisdag 10 oktober 2023

Du deli du deli du deli di

Fattade beslut att steka vegoburgare vilket det blev och däribland olika märken. Mums. Utsökta burgare! Anamma! är alltid stående som vinnande koncept.
3 sorters burgare i 2 stekpannor. Då har man färdiga för ett tag framöver att värma i mikron. Perfekt för den enskilde.
Rik på erfarenheter blir man när man funnit rätt temperatur för stekningen. Det tog ett par stekningar innan man upptäckte kombinationen.
Håmänn. Man får mycket mat för de pengarna. Är man företagare kan man väl ha råd, dock aldrig som privatperson!
Undertecknad! Någon sådan ocker dyr tingest köper man aldrig. Räcker mer än väl med Doogee med batteri på 10050 mAh. Batterikapacitet det mest väsentliga och funktionella möjligen för utan ström svart mobil. Då förblir den värdelös.
Åtminstone personligen. Har sällan använt applikationen utan den har vidarelänkats till! Can a biz tro.

Mycket finns att skriva om men där och då är man på jobbet och har noll tid till något sådant. När man kommer hem är man dödstrött innan man fixat eventuella bilder så det blir som nu - morgonen därpå.

2 kommentarer:

  1. Gurgel lika märkligt underligt misstänksamma man loggar in och plötsligt kommer deras webbplats och epost adress som lösenord ska repeteras, har alltid gjort inlägg på speldosan så vadan denna misstänksamhet!?!? Vilken enhet man använder ska ha noll med att göra om säkerhet! De kan roa sig med att fixa åtskilliga andra åtgärder eller är det Ai de kopplat till "misstänkt inloggning"? Det lär man knappast få något vettigt svar på.

    SvaraRadera
  2. Ser gott ut burgarna 😋 Får man inte nog av Gurgel tillräckligt för att slippa se det galna G:et!? Aldrig skulle man lägga ut så mycket slantar på något man främst bör använda till att ringa med och skicka sms, kanske läsa nyheter på, utföra bankärenden mycket mer behöver man den inte till.

    SvaraRadera