onsdag 11 oktober 2023

Jamen Visst Var Det Så

Onsdag hela dagen någon timme till för den som så jättehjärna vill.
I eftermiddag/kväll blev det till att prova ärtsoppa vego och den var utsökt god och bra på alla sätt och vis 2 mackor med veganost på blev bra kvällsmål.
Man får mycket för de pengarna! Bostadshyra, livsmedel, elektricitet, drivmedel, tobak, detaljer för att nämna en del. Aldrig att man ens skulle drömma om att skaffa en ynka mobiltelefon då!
Verkar mer humant pris om än ändå för dyr.
Hade den på VHS video på 80 talet, Ai redan då och den var riktigt bra.
Mannen det hela handlar om, köper en robot kopia av honom själv. Flera år senare dök den filmen upp (nedan)
Även den om Ai, med samma namn visst var den underhållande och bra.
En svensk motsvarighet var den serien vilken man kände blev för mycket och märklig handling för 11 år sedan. Oavsett utveckling och skicklighet kommer aldrig dessa såsom många kortsinnade önskar att ta över människors existens. Människor är och förblir för komplexa som unika för att någonsin kunna ersättaa. Can a biz tro.

2 kommentarer:

  1. Ärtsoppan är fullt ätbar som mättande (eller om det var mackorna?) Hade intresse landat specifikt på digitala produkter hade man säkert haft fler än 3 Androider och 1 begagnad 13,3" laptop samt skrivaren då. Nä, i dessa tider av inflationen som fortsätter och hälsan som vacklar från dag till dag har man inte råd att investera i dyra digitala produkter när man har bil, bostad, livsmedel, akvarium 4st och dessutom externa utgifter utöver det. Då gäller det att försöka fylla de hål som är möjliga.

    SvaraRadera
  2. När man är medveten och kan tillräckligt samt medveten om det ekonomiska läget både privat och marknadsmässigt finns inget att investera då är det bättre att handla livsmedel, se till andra områden som bättre ger utdelning än slösa bort kapital på sånt som förlorar värdet i samband med köpet.

    SvaraRadera