fredag 27 oktober 2023

Något Blandat Något Gott Fredag 27 Oktober

Uppmärksam som man är upptäckte man lite missade bilder men man hinner inte allt under arbetsveckan.
Som den bilden på livsmedel man köpte i onsdags kommer upp idag istället.
Upptäckte på Moto e6 play i skärmdump programmet att förutom beskärning och infogande av text kan man även infoga uttryckssymboler vilket man gjorde.
Igår torsdag blev det lite livsmedel där man egentligen slutat handla. Glassar var dyra hamburgerbröd likvärdigt pris som Willys.
För 4 år sedan kostade samma modell 585 kronor hos MediaMarkt. Tursamt nog köpte man en C3 perkolator bryggare då.
Idag löste man ut mediciner, köpte receptfria läkemedel samt 2 tuber  vätskeersättning.
Bra pris på förbrukningsvaror! Tack och lov har man frikort på mediciner så det enda man betalar för är vad som framgår av kvittot.
Efter Apoteket gick man till butiken man ytterst sällan hinner besöka under arbetsveckor, när man inte jobbar på orten. Bad är parfymerad ättika istället för sköljmedel vid tvätt av kläder. Har tidigare använt 12% ättika när man främst är ute efter att få den behaglig och absolut bakteriefri! Denna gynnar även tvättmaskinen vilket låter bra, doft av rabarber är ju aldrig fel! Blockljus i ovanliga färger för att vara undertecknad men man kände att färgerna gul och röd är neutral oavsett årstid. 
Slutligen gick man till Nära och köpte 3 klassiska askar konfektyr. Visst är det gott med lite sött ibland även om man inte handlar konfektyr speciellt ofta.
Räknar inte Plopp riktigt som enbart konfektyr utan tillskott av energi och järn i kombination med saltlakrits eller original dessutom köps den absolut inte på eftermiddagen utan på morgonen något av en energi förstärkare vilket känns bra tidigare köpte man protein bar men tyvärr har dessa blivit alldeles för dyra dessutom fick man erfarenhet av gammal eller något Nicks protein bar som smakade plast! Can a biz tro.
För de som vill handla, fynda, är sociala.

Imorgon är en annan dag när det blir att åka och handla livsmedel när bilen är försedd med schyssta däck.

2 kommentarer:

  1. Juicy Vegan burger är så utsökt goda och givande! Blutsaft är bra för att få i sig järn och vitaminer. Qul bild med smileys. Allt håller höga priser numera bara att acceptera och pynta. Man skulle kunna vara lite lustig och säga tvättika om tvätt vinäger lite roligt ordspel dyrt kanske men kan också vara prisvärd produkt trots allt. Trevligt när man finner produkter från förr i tiden blir att bege sig dit och köpa några askar. Tyvärr tvingas man till apoteket för att lösa ut mediciner så att man kan fylla på hemapoteket.

    SvaraRadera
  2. Laundry vinegar som på svännska blir tvätt vinäger är den lilla 1/2 liters flaskan för 139 kronor antagligen koncentrat som räcker länge. Livsmedel mediciner och tillbehör för att leva något tag till. Många människor som dör just nu av olika orsaker.

    SvaraRadera