onsdag 25 oktober 2023

Onsdag 25 Oktober

Fick något infall att köpa en burk trippel espresso kaffe trots att man visste att de är dyra. Blev även 2 Plopp trots att de är dyra även dom. Blev 1 gångs tillfälle.
Inläsning: HP Deskjet 2723E all-in-one skrivare redigering: HP Probook 430.

Kändes lite ansträngande i eftermiddags när man hade 2 uppgifter varav ena var att handla medan det andra var att lösa ny period för busskortet.
Bild: Mobilkamera Moto G31 redigerad på HP Probook 430!

Visst hann man både handla lite raskt för att sedan bege sig till Ultras information där man "förköper" giltighetstid. Köpte något personligen "nytt" Hallouminous Wrap som var verkligen annorlunda men definitivt välsmakande. Allt är ännu dyrt så även hos Willys som höjt priserna på en hel del varor men man är så illa tvungen att handla.
Bild: skärmdump Doogee S59 Pro.

Det blev det sedvanliga bortsett från Halloumi wrap då. Även fastän man är kund där (främst Klockarbäcken) och man inte fann någon räkbaguette så fick det bli kebabrulle istället, blir att handla rejält närmare helgen. Trots allt.
Inläsning: HP Deskjet 2723E all-in-one skrivare redigering: HP Probook 430.
Bild: scan HP Deskjet 2723 redigerad i HP Probook 430!

Måste ha varit i våras eller somras som man fann dekaler, man är väl inte direkt jätte insatt i ämnet men vad som kan vara nyttigt för miljön och klimatet är väl något många strävar efter. Just "Återställ våtmarker" verkar stort när det finns webbsidor överallt och mycket tycks tala för att det är liknande organisation som med XR. Gynnade av större företag eller organisationer som betalar ut bidrag. Hur som helst är det bra att återställa våtmarker men tyvärr ignorerar makthavare signalerna, man kan fråga sig varför tillsätta kritiska skeptiska muppar alls!? De fyller bara funktion genom att ta plats och fylla upp tomma stolar som skapar mer oreda och ett tidigare tryggt land till rena slagfältet och krigszon.
Bild: kamera Moto G31 redigerad på HP Probook 430!
Visserligen gör man vad man kan för att skona miljön och klimatet men skulle aldrig låta sig anslutas till något större typ någon organisation. Då är man hellre ensam och ztark. Can a biz tro.

Så trillar ögonen igen hela tiden, lika bra att lägga sig och sova. Enorm frossa och brännande huvudvärk för närvarande antagligen är man sjuk i morgon.

1 kommentar:

  1. Utförde en special när man ville ha grafiska föremål (foton) på sitt eget sätt vilket inte alls är möjligt på någon av Androiderna! Originellt att ta egna bilder överföring till laptop för redigering av format, tillägg text och beskärning. Känns lite som gamla tider när man gjorde det mesta på Fujitsu Siemens Scaleo P datorn med skillnaden att man inte har något fotoredigeringsprogram såsom "Lexmark Photoshop" när den kopian på den discen antagligen kastades 2019 eller något. Trevligt ändå att kunna göra något alls som till viss del stämmer överens med resultatet man är ute efter. Hoppas bilen blir klar innan helgen så att man kan lösa ut den och åka och handla livsmedel. Det sämsta är väl att man känner sig krasslig och sjuk. Man har ju diagnosen man har vilket nog är orsaken till att man insjuknar.

    SvaraRadera