lördag 14 oktober 2023

Lördag 14 Oktober förmiddag

Så var det äntligen helg och vad passar bättre än att tvätta personligt gods. Vad man hade hoppats få slippa drabbades man av tyvärr en av 2 tvättmaskiner trasig! Tursamt nog ingen efter en. Tursamt 2 att man har Air'n'Dry portabelt torkskåp som komplement för gods som inte hinner torka inom 4 timmar.
Teorier kan finnas oändligt antal av men det kan vara så att elektroniken (chip, minne) eller mjukvara inte orkar driva driva riktigt.
Knappast kommersiellt utan privat i såna fall. Kan vara för de som använt de flesta metoder utan nöjt resultat.
Aldrig omöjligt att bokföringsbrott är mer vanligt än de tror, svarta marknaden finns sannolikt även där på olika sätt och vis.
Att det ska vara så svårt att skriva vilken sort det gäller!? Det gör artikel långt mer intressant än utan. Undertecknad passerar till 80% artiklar där objektet inte skrivits i kolumnen! Så är det bara.
Fel publiceringsdatum! På Gurgel 10/10 lite märkligt men intressant artikel.
Kan och är 2 skillnader likt skillnaden natt och dag. Naturligtvis är det möjligt att det är så. Föga förvånande ifall de blir skuldfria eller annat alternativ.
HPD står för ihopplockade delar vilket det uppenbarligen rör sig om. SSD drives som påstås innehålla kapacitet på Terrabyte men innehåller någon USB sticka mindre smickrande Gigabyte medan kostnaderna ändå gäller för just Terrabyte. Då kan ett sådant program vara ytterst uppskattat.
Omdöme 4 negativa erfarenheter räcker och inte nog med det ibland "länder som stöds" finns inte Sverige med! De som beställer en blir lurad omgående och utsatt för konsekvenser de helst hade sluppit!
Skrivaren fungerar utmärkt däremot inte tillagd elektronik! 
Har HP Smart installerad på laptop försökte aktivera på Android men de ska ha bekräftelse genom kreditkort! Totalt imbecillt skärskådat ocker! Mycket avfall som lanserades år 2021 tydligen däribland denna mojäng. Slukar bläck ur färgpatronen när den endast ska skriva ut svart text! Kommer att behålla skrivaren för att scanna det mesta, skriva ut ytterst sparsamt!
För den som skulle bry sig alls. Så länge inflationen pågår slösar man inget på mobil baserad på fantasipriser! Can a biz tro.

4 kommentarer:

  1. Fruktansvärda tider för närvarande som man inte är engagerad i kriget mellan Israel och Palestina man kan bara följa nyheterna om den absurda utvecklingen i den meningslösa konflikten eller konflikterna. Skulle aldrig ta ställning till något så meningslöst när makthavarna borde mötas istället för att oskyldiga till viss del radikaliserade soldater och civila offrats och kommer att offras innan något positivt plötsligt infaller.

    Moto G31 hade Android version 11 när man fick den för några veckor sedan fick man möjlighet att uppgradera till version 12 visst har man uppmärksammat skillnaden men man är kritisk till ifall den versionen är för "tungdriven" för mobilen? I perkulatorerna används inga kaffefilter därmed köper man inga sådana. Många fordonsolyckor kan vara förorsakade av felaktiga däck eller så gäller det bokförings fusk läste aldrig artikeln. Intressant om dyngbläcksvampen men det är möjligt att den kan behöva hjälp att bryta ner Nanoplastens partiklar trots allt. Miljarder dollar är nog småsummor mot vinsterna för mjukvarudraken. Såg den för flera år sedan i annons, kollade på "länder som stöds" och fann att Sverige inte fanns med! Finns ingen anledning att bry sig då satsar hellre på något helt annat 'tekniskt' man har nytta av även om man skulle lyckas få igång den trådlösa mojängen ifall man hade beställt någon men utan support är som att köpa cykel utan hjul, bil utan motor eller dator utan elektronik innehåll. Skrivaren fungerar utmärkt genom laptop liksom 'appen' installerad på laptop man har kommer än så länge inte att ladda ner 'appen' till någon mobiltelefon i synnerhet när bekräftelse måste ske genom uppgivande av kreditkort! Det kan de HP glömma omgående!

    SvaraRadera
  2. Försäljarna av trådlösa mojängen tycks ganska ivriga att få sälja bara trist att det inte verkar vara en produkt för svensk marknad när innehållet inte stöds i Sverige! Dyr att som privatperson köpa en sådan för nästan 1000 kronor sedan enligt en del omdömen är det rena bedrägerier, spam ifall man uppgett mejladress och bortkastade pengar på bajs och ingenting.

    SvaraRadera
  3. Den 28 Oktober må änglar vara med dem alla när Madonna besöker Sverige och kanske spelar en och annan melodi så att publiken får skråla och tralla. Vem som kommer blir en överraskning för alla och envar Gösta, Gottner, Jimmie och Chlister kanske Berthilda och Ingvar.

    SvaraRadera
  4. Ja jag kommer då definitivt inte att se artisten öht gjorde allt för att undvika den under 80 och 90 talet! Nä tacka vet man råk'än'rål och Mörk Begravning och Den Smutsiga Vaggan dä ä skönt flum åsså Krautrock förståss. Det svänger både till höger vänster och ner i diket.

    SvaraRadera