torsdag 26 oktober 2023

Torsdag 26 Oktober

Kände frossa, frusenhet redan igår kväll och det blev att skifta tunna sommartäcket mot tätare vintertäcket till sängen och ganska omgående kändes det varmare och behagligare men den brännande känslan i huvudet gjorde sig påmind vilket gjorde att man inte åkte till jobbet idag. Istället blev det att lösa ut bilen som däckbytet och balansering skett på. Allt kostar i dessa tider.
Inläsning: HP Deskjet 2723E all-in-one skrivare redigering: HP Probook 430.

Det blev en provsväng med bilen därefter fattade man beslut att åka och köpa 2 nödvändiga produkter till bilen K skydd och Antifreeze när det gör susen i bränslesystemet och motorn går bra på det.
Använde det förra året när motorn hade dålig tomgång, efter 1 liter 2 taktsolja blev det bättre. Tyvärr är det ju så att den motor som är i bilen varken går rent eller har någon kraft på drivmedlet idag.
Inläsning: HP Deskjet 2723E all-in-one skrivare redigering: HP Probook 430.

Inga billiga produkter precis Antifreeze men ack så effektivt, K skydd kostar som vanligt tids nog blir det att fylla på drivmedel så att man slipper bli stående. Can a biz tro.

Blir intressant att se hur man ska lyckas finansiera nytt MoK kablage och doppvärmare som man tidigare sett tillsammans landar på flertalet tusenlappar! Nåja, det blir november månad förhoppningsvis.

2 kommentarer:

  1. Hellre fungerande fordon än ett vrak som står och tickar kapital! Inflationen håller i sig och då gäller det att man har kapital för att överleva i en värld såsom denna med alla motgångar och motstånd från alla håll och kanter. Vi får hoppas på det bästa möjliga.

    SvaraRadera
  2. Vi lever i år 2023 och kan inte utföra allt på egen hand! Tidigare år klarade man av mycket såsom däckskifte och att man hade garage att förvara däcken i det har man inte längre och ett förråd som är relativt knökfullt sedan vill man inte ha gummidäck i torrt utrymme så visst betalar man vad det kostar än så länge och även skifte som balansering. Tillsatser förutom drivmedel är ett nödvändigt måste. Bara att pynta eller billigare åka buss men då får man räkna med åtskilliga timmar vilket man såg tidigare. Det som saknas i nuläget är motorvärmare vilket man hoppas ska lösa sig framöver.

    SvaraRadera