lördag 7 oktober 2023

Lördag 7 Oktober

Testade att läsa in på skrivaren vilket gav hyfsat resultat. Blev som tidigare nämnts skaffa konto för olika funktioner. Baksida av musik Magazine är riktigt färgglada.
@ M står naturligtvis för at mästaren, ifall någon vill "kopiera" bilder. Bilden ovan är baksidan från Uncut senaste numret.
Bilden ovan är från Mojo Magazine senaste numret som är något 30 årsjubileum. Skivan var hygglig i alla fall.
Allt som är blankt är konfidentiell information som ingen annan än undertecknad har nytta av. Modellen får duga tills vidare. I nuläget saknas i princip bara ett objekt till "kringutrustning" vilket är DVD drive men det får bli när man får tid som råd. Som det gamla ordspråket lyder "Rom byggdes inte på 1 dag och Rom bryggdes inte på 1 dag". Can a biz tro.

2 kommentarer:

  1. Upptäckte att det går att läsa in dokument, bilder man offline Dvs utan att internet är inkopplad vilket man upplever perfekt. Kvittot i föregående inlägg (igår) lades till ikväll när man är för trött och utarbetad för att orka göra processer samma dag eller ens kväll! "Rostlösaren" HP Probook 430 är fantastisk trots allt snabbaste dator man varit med om hittills. När DVD drive är på plats är helheten komplett om än tillfälligt. Man får nöja sig med 430:n tills vidare åtminstone fram till oktober 2025.

    SvaraRadera
  2. Trevligt att Mojo Magazine fått upp CD skivan även om det kanske blir engångs tillfälle för att det rör sig om 30 års jubileum Uncut Magazine är nästan alltid bra och CD skivan får ju något av affektionsvärde Dvs personligt värde. Kul att kunna scanna in igen och då sånt som aldrig funnits, finns eller ens kommer att finnas under överskådlig framtid! Så länge det inte hamnar på bloggen kommer det bara finnas i laptop, externa hårddisken och liknande aldrig officiellt eller offentligt. Höjdare.

    SvaraRadera