söndag 29 oktober 2023

Söndag 29 Oktober bra!

Känns skönt att korrekt klockslag är inne igen. Har alltid varit emot idiotin att ställa om klockan till olika tider! Det började tyvärr 1980, finns att läsa om.
Upptäckte att det fanns 2 inhandlade burkar fiskfoder! Det kommer att innebära att fiskar och grodor har mat till nästa sommar utan att varken snåla eller vara generös. Normal utfodring helt enkelt.
Har ingen direkt aning när de köptes men absolut inte samma månad mest troligt med åtskilliga månaders mellanrum. Är iofs bra att slippa åka och köpa på drygt något år men annars mindre ekonomiskt när man har en ersättning och även om summan per burk inte kan jämföras med något väsentligt är det förkastligt när man inte har behov av mer än 1 burk. Tyvärr är minnet inte på högsta nivå.
Som tur är kostar mediciner desto mindre när man betalar 0 kronor för dem sedan man uppnådde frikort för några veckor sedan.
Annars hade det blivit "blödande" månader med tanklösa summor för livsnödvändiga mediciner! Dessa 2 hade gått lös för 5064 kronor! Hade borrat hål i konto och personlig konkurs hade blivit verklighet.
Vad man egentligen tycker om galenskapen. Det är borgerligt intresse för att sparka på de som redan ligger! Arbetare som har det illa nog så att det räcker och vida sträckt blir över!
Vintertid är den enda korrekta termen vilken möjligen kunde utbytas mot PERMANENT tid! Gusukk. Can a biz tro.

Uppvuxen i arbetarklass familj fick man tidigt lära sig fysiskt arbetes viktiga beståndsdelar nedlåt aldrig att vara bidragslyftande så länge armar ben, händer och fötter är i behåll och fungerar som de ska! Ädelt uttryck från förr löd de som icke vilja arbeta skolen icke heller ha behov av att äta! . Vi lever tyvärr i ett land vars vattendelare är flertalet det finns dock ansvariga till det mesta som hänt och händer många av dessa lyfter villkorslöst drömmars löner utan att vilja utföra minsta motprestation! Det vore överflödigt som fullkomligt onödigt att förtälja vilken yrkeskategori det gäller.

1 kommentar:

  1. Det blir ekonomiskt underlättande att slippa köpa flingfoder på något år! Mediciner är väl alltid dyra tur då att det finns ett ekonomiskt "tak" så att man lägger en summa sedan har man 1 helt år att lösa ut dessa dyrgripar som är viktiga för överlevnad. En tidsrymd och tidsrytm skulle göra att fler överlever än omställningen av klockan.

    SvaraRadera