fredag 20 oktober 2023

Fredagskväll 20 Oktober

Förbaskat vad trött men är efter jobbet. Hade först inte tänkt det men det blev så trots allt vilket man inte är missnöjd med.
Trots låg summa över hade man så det blev att handla några delar.
Hade först tänkt köpa traditionella Plopp men kände för förändringar. Då upptäckte man plötsligt denna sort, trevligt att prova något annat när Plopp blir enahanda.
Aldrig fel att köpa 2 när man aldrig vet när det blir något.
Vi lär nog bli varse om konsekvenserna. Can a biz tro. Mer bilder i morgon.

2 kommentarer:

  1. Silly Willys har mer meningen fånig, löjlig med basering på Attila the Stockbroker och låten "Willie Whitelaws Willie" än Axfoods försäljningsdrake Willys vars priser bäst stämmer överens med Ica och Coop! De är relativt identiska. Klockarbäcken däremot håller betydligt bättre priser och ffa större lagerhållning men så är det långt större butik också. Handlar aldrig hos Coop längre när de blivit kapitalismens centrum tyvärr ytterst sällan hos Ica när de tyvärr blivit motsatsen till kundservice.

    SvaraRadera
  2. Alltid bra att ha tillgång till livsmedel även om de blitt dyrare på hemma hyfsat nära istf Esboda och Avion blir Klockarbäcken till helgen handla mer rejält. Somliga glin ingår i betalda jippon GT och hela extinction rebellion har ekonomiskt bistånd. Gissar att det hela rör sig om "uppvisning av motstånd i teaterform för etablissemanget". Miljön är mer i fara som hotad när dessa muppar utför sina aktioner och aktiviteter än när de blir stoppade av logiska skäl!

    SvaraRadera