måndag 30 oktober 2023

Yez! Det Här Har Man Väntar På

Man gick in på kiosken och kollade runt men insåg illa kvickt att det inte fanns något av intresse i tidningshyllorna.
I stället blev man sugen på dessa oemotståndliga läckerheter och så blev det, vad man förvånades över var att kvittot såg märkligt ut. Trodde och tänkte "spela roll det blir 128 kronor men det är det värt" 
Så var det med det. 4 utsökta glassar till priset av 50%, det tackar man för!😋 Can a biztro tro.

Trött likt en zåmby men man vegrar ge upp. Man "jobbar och går an" på jobbet men så vet man ju att det ger ett resultat som är bra, latmask-simulant-mytoman- fiskmås-glappkäft-indolent-pannlobs dement-snyltgäst-jättebaby åtskilliga överensstämmande diagnoser hos enskilda sk "medarbetare" som satt i system att utnyttja oskyldiga pga  personliga problem som egentligen härstammar från privata relationer.

2 kommentarer:

  1. Smarriga glassar Farbror Arnes Brynt Smör! Det var länge sedan man förtärde så goda glassar även om Fazers Salmiakki är utsökta finns det alldeles för många sorter som smakar illa.

    SvaraRadera
  2. Farbror Arnes Brynt Smör är kung eller knug bland alla sorter tillsammans med Fazers Salmiakki. En blandning gällande Salmiakki hade varit vit choklad utanpå och saltlakrits inuti men risken är att de som upptäcker den ifall de fick för sig att göra med vit choklad är att de antagligen skulle äta ihjäl sig av den. Nöt creme glassen måste ha floppat rejält för i de flesta butiker och kiosker finns kartongvis kvar sedan i somras vad man har kunnat se.

    SvaraRadera