söndag 1 oktober 2023

Frätande Kritik Bortom All Nåd!

Söndag förmiddag med uppmärksamhet som kan tolkas fritt. Inbillningar av en eremit ensamvarg.
Trodde först att det stod Uppdateringar. Kanske många som fortfarande spinner på i det förflutna med 7:an, 8:an och 10:an 21h? Dom kan invänta 12:an.
Aldrig hört talas om den, tack och lov ingen kritik mot den man har. Ser ut som något nödvändigt för diabetiker typ 1 och de borde vara prio 1 för den medicinen.
Bekräftelse på vad man redan visste men okej nu kom bekräftelsen. Hade man låtit sig injiceras kunde man likväl ha varit en promille i statistiken och bortom livet (som 17 miljoner andra inklusive anhörig) men det är för tidigt att lämna jordelivet ännu (trots de som så vill - vet vilka ni är och räcker för närvarande så)
Så kan det se ut hur mycket man handlat för sedan anslutning till medlemskap.
Värdelöst Doogee skärmdump program skulle ha kombinerats med Moto e6 så att man kunde skriva text som förbättra kvaliteten på bilderna likt verkligt redigeringsprogram. Nej! Nöjd kan man aldrig bli när det är viktigt liksom batteri kapacitet!
Hade för avsikt att fixa CD-R inlägg och folder till Mp3 diskarna men pga att bläcket i patronerna är begränsad så ids man inte ödsla onödig energi på något sådant, omvänd tanke blir: endast för personligt tycke skulle man göra det när man inte lånar ut, har skivorna personligen och är helt ensam för skivorna finns endast i bostaden. Onödigt slöseri undviks när man kan skriva ut viktiga dokument som mycket annat. Can a biz tro.
Klart klantigt att ha något på framsidan när man sedan vill läsa vad om det möts man av detta!
För snabba att lägga ut på framsidan innan de hunnit skriva hela artikeln? Annan orsak? Nåja, mindre lyckade handlingar.

1 kommentar:

  1. Om Fönster 10 de allra flesta användare har väl eller haft kontakt med det OS när det lanserades augusti 2015 och fanns som 32-bit (education och något fler?) och 64-bit (Enterprise?) Därefter måste 21h1 och 22h2 ha kommit? Nåja, naturligtvis har man 22h2 vars uppdateringar sträcker sig t.o.m 14 oktober 2025 och till dess borde väl 12:an ha lanserats, landsatts och fått åtminstone första sp eller uppdateringar tycker man. Tablettform hellre än injektionskanyler om man tvingas välja själv. Fanns de för och de emot där ser man vilka som mest troligt hade rätt även om det är känsligt ämne såhär 3 år senare. Inte är de mycket billigare än ordinarie livsmedelsbutiker kanske några futtiga kronor eller ören. Det är mer sällan det finns några som helst hyfsade redigeringsprogram som ingår i Gurgel spelbutik. AV programmet McAfee använder man inte hellre annat.

    SvaraRadera