lördag 30 september 2023

Så Var Det Gjort (Skrivaren)

Lördagkväll och ett tag efter middagen fattade man beslut att låta HP Probook 430 bli den första laptop att vara kopplad till kringutrustning allt-i-ett skrivaren. En av sidorna som skrivaren automatiskt skrev ut var den nedan antagligen ingick det automatiskt för hela skrivarprogrammet att genomföra hela processen. Det får komma längre fram.
En annan sida som skrivaren skrev ut automatiskt utan kommando var följande
Antagligen kalibrering, finjustering med mera. Skrev även ut en uppdaterad DVD video lista på några sidor. Det är fantastiskt att man fick det att fungera trots att man inte kopplat till något satans trådlöst nätverk! Fick även installerat uppdateringar till dator/skrivare samt någon ny kumulativ uppdatering till laptop så minst 2 viktiga uppdateringar på ganska kort tid. Skönt att slutligen ha tillgång till skrivaren och kanske kunna använda scanner delen någon gång framöver när lusten faller på likt förr i tiden när man hade stationära datorn med vad som då kallades "multimedia skrivare" . Can a biz tro.

2 kommentarer:

  1. Har idag söndag 1/10 skrivit ut folder till Mp3 diskar med bilder vilket är ett första steg i någonting som kan bli något skrev även ut en blank folder samt en mindre lyckad folder som får bli något till Mp3 CD-R diskarna när man kan tekniken med "gör-det-själv" blir det relativt enkelt att utforma med vad man har och det duger. När man får "fullsyn" på bägge ögonen kan man vidareutveckla ideer likt man gjorde förr med CD-R skivor till skillnad att nu är det Mp3 CD-R diskar istället för Audio CD-R skivor.

    Ja, OCD lider man definitivt inte av. Huruvida man föredrar solitude eller att någon främmande utifrån skulle betrakta en som "ofrivilligt ensam" vilket absolut som definitivt är så galet fel det kan bli. Man har sett "sociala flock gemenskapens" baksida som barn och när man var ungdom fattade man beslut om att umgänge är genomskådat därmed blev det att göra vad man ville kreativt vilket ledde till att man naturligt avskärmade sig från samhället, dess innevånare. Självvald egentid är det bästa man upptäckt ibland narcissister, energitjuvar, egoister, imbecilla typer mfl mfl mfl! Istället för att låta sig ätas upp av glupska drakar som slukat sina "vänner och bekanta" på löpande band har man i god tid dragit sig tillbaka, återuppladdat batterierna och fått perspektiv till det mesta. Visst har man hoppat in som ur elden åtskilliga gånger. Därmed undviker man alla former av att låta sig "anslutas" till sociala medieplattformar när man skärskådat dem och samtliga följer riktlinjer, mönster och likriktningar för alla ytliga missfoster att känna sig välkomna tyvärr.

    SvaraRadera
  2. Applikationen på mobiltelefonen för att skriva ut verkar för omständig och för många fram och tillbaka kommandon, enklare då att bara skriva ut direkt från laptop än behöva harva på med "tryck här, tryck där, tryck för att gå tillbaka" osv. Nej en skrivare om än med multipla funktioner i en app på mobiltelefonen skall vara enkel. Det är trots allt resultatet och kvaliteten man är ute efter! Tyvärr tar det alltid tid (och mängder med bläck) innan man får till det och kan känna sig nöjd med resultatet. Det ser okej ut kanske kan man åka och köpa något framöver.

    SvaraRadera