tisdag 5 september 2023

Bra Kombination Bra Logistik!

Efter besöket hos hälsocentralen kom man på att man behövde byta fel USB kabel till rätt. Upptäckte igår att man förutom sojadryck vanilj saknade andra nödvändiga livsmedel så man åkte iväg.
Returnerade USB 3.1 kabeln och köpte istället USB 2.0 kabeln vilken man provade och den passar! Så långt väl.
Naturligtvis var den kabeln billigare vilket man hade kollat på nätet. Det räcker med att man köpte onödig kabel för 8 år sedan till externa hårddisken i samband med att man köpte den. Kanske kan komma till användning med framtida laptop.
Därefter blev det sedvanligt Willys för att komplettera vad man inte hade hemma.
2 påsar potatiskroketter är nödvändigt för luncher på jobbet. Något måste man ju ha
Det blev även en jättepåse strips när man är potatisätare 🥔 ris? Har aldrig gillat "myrägg" det ger ännu mindre när man främst äter växtbaserat och veganskt mer grönsaker är alltid rätt väg att gå blev lite tomater babyplommon smakar utmärkt.
Får se när man återvänder till jobbet, var ett tag sedan man var sjuk men man har inte riktigt vant sig vid att äta och dricka vad man behöver när man har diagnosen man har. Det tar sin tid. Can a biz tro.

Kan röra sig om infektion varför man hade värk i stort sett hela överkroppen fredag förra veckan naturligtvis uppmärksammar man förändringar fysiskt när man vet att det oftast leder till psykiska komplikationer.

2 kommentarer:

  1. För 25 år sedan kunde man köpa till paketpris där allt inkluderade såsom skrivarkabel till skrivare inkluderade kartongen det finns förmodligen inte idag med allt som optisk mus, skrivare, kablar, Disc drive är allt Kringutrustning allt för att tjäna pengar per enhet och kabel det har gått åt fel håll sedan uppmärksammas att försäljningen av mobiltelefoner står still. Naturligtvis, folk generellt handlar livsmedel för digitala leksaker går ju knappast att förtära sälja dem är och förblir förluster.

    SvaraRadera
  2. Bra att få bytt fel kontakt kabel till rätt kontakt kabel det underlättar även om det kan dröja innan skrivaren är i verksamhet och rullning men den som väntar på något gott. Livsmedel är basen och grunden till bränsle och energi för människor och djur.

    SvaraRadera