måndag 25 september 2023

Måndag 25 September

PC för alla stod för artikeln.
Råkade man ut för föregående vecka antagligen rörde det sig om felaktig information eller bristfällig sådan.
I morse blev det en vätskeersättning med kolhydrat och elektrolyter var ändå yrsel hela dagen missade blutsaft i morse. En souvenir blev det också samt en trisslott vinstlös nitlott sedvanligt!
I eftermiddag upptäckte man nytt nummer av tidskriften vilken man köpte fastän man har en trave andra tidningar som väntar på att bli lästa!
Baksidan med reklam för något. Redan nu vet man att det kommer ett nytt nummer 7 i oktober till dess läser man nummer 6.
Det känns ändå bra att kunna hålla sig uppdaterad även inom det psykologiska. Bra många fler skulle behöva ta del av den psykologiska världen olika termer med mera vilket skulle underlätta för dessa.
Bättrs skärpa trots att man inte bryr sig Blir intressant nästkommande nummer. Can a biz tro.
Kan bli intressant oktober läsning.

2 kommentarer:

  1. Souveniren var en vacker nyckelring med svenska flaggan och texten Sweden i metall klart värd 59 pix! Enda trissen det var vinst på. Blir intressant att läsa Modern Psykologi som omväxling till jobbet och dess splittrade varelser. Kan hända att det är dyrt med 99 kronor per lösnummer men det underlättar oerhört mycket att inneha kunskap istället för dårskap och vansinne vilket skapar konflikter, kaos och det är nötter vana experter på!

    SvaraRadera
  2. Dyra drycker när kapitalismen skor sig! Allt har väl sin tid!? Bra att ha tillgång till läsbart när kapital tryter. Nästa nummer kan nog bli intressant och underhållande som givande och utvecklande, det är det lilla i helheten som är guldkorn till guldkanten det slutligen kan komma att bli.

    SvaraRadera