lördag 30 september 2023

Lördag 30 September

Åkte till schtan och handlade (sedvanligt) dock tobak, läsk och konfektyr. Fantastiskt vilken värme det blivit i bilen! Man kunde hoppas att det gäller även i vinter (skönt att den är långt borta)
Bra att tobak inte höjts priset på utan kvarstår. Det är nog sedan juli man köpte 3 rullar sist och än är inte sista dosan tagen ännu, tidigare låg Salmiakki på 18 kronor styck så priset är lite högre nu än sist man var dit och handlade läsk och konfektyr har man ingen aning om tidigare priser. Tog tacksamt emot huvudbonaden. Bar iofs kepsen vilket är ovanligt när man sällan använder den.
kompletteringshandlade vad man glömde igår, lite jobbigt när det befinner sig där det gör men då får man slå flera flugor i en smäll och åka till flera ställen. Blev bland det minsta man handlat där men man behövde inte mer för sedan blev det
Gör noll skillnad vara med i kundklubb eller inte det blir aldrig billigare där än hos Hälsokraft bara några futtiga procent på kommande köp! Så värdelöst är och förblir det. Främsta anledningen att man inte ansluter sig till fler medlemskap eller blir kundmedlem någonstans alls. Fullt pris och anonymitet är bäst i alla former som alla test. Can a biz tro.
Ser så ut i alla fall, den hade svårt att gå vidare till pinkod tog låååång tid innan sedan vet man aldrig huruvida batteriet orkar eller gör att den slår av utav sig själv pga det eller annan orsak.

Hade lust att åka till Kjell och Company och kolla eventuella datorer för en personlig uppdatering men känner att man varken vill slösa drivmedel eller att man har minsta brådska att införskaffa något alls för närvarande. Var det inte bråttom 2020, 2021 eller 2022 är det absolut minsta brådska 2023! Med tanke på allt grisen i säcken som ska bort från alla butiker fram till förmodligen årets slut. Sedan mycket och det mesta har degraderats från tidigare års kvalitet och prisvärda "fynd" till grisen i säcken, köp till kringutrustning och onödiga icke fungerande eller ens kompatibla tillbehör som komplement är det fullständigt bortkastade pengar att förse de svältande blodtörstiga drakarna med minsta möjlighet att göra "klipp" på naiva okunniga och rent imbecilla kunder.

1 kommentar:

  1. Kan mycket väl hända att man kanske kopplar upp skrivaren mot lilla HP Probook 430 ifall det skulle förändras till att man behövde den till utskrifter framöver, det är ju trots allt en laptop om än ytterst begränsad liten (13,3") dator men faktiskt med Windows 10 22h2 och 1.90 MHz processor samt hela 8Gb minne vilket borde räcka till och bli över för kraven mot skrivaren. Man får se hur man gör när så lusten faller på. Blev påtagligt överraskad som förvånad att man blev erbjuden något alls såsom huvudbonaden gratis när alla andra butiker vill att man köper till bärkasse eller annat som de parasiter de föddes som! Willys normala priser på somliga varor där 3 och 4 bokstäver ockrar gränslöst dock fullt pris på vegetariska och veganska livsmedel hade varit korrekt text. Willys hemma: köp 1 vara betala för 2! Köp 3 valfria läskedrycker för 33 kronor+ 6 kronor pant utom de ni väljer de kostar ordinarie pris+ pant!

    Rätt ska vara rätt! Så var det är det och förblir det. Fullkomligt ointressant vilket satans nummer man betjänats av minimikrav borde ligga på korrekt namn och anställningsnummer på kassören. Kanske man ska börja beställa det mesta? Samma sak gäller nog där när svinen ska skydda de skyldiga till miss hanteringen. Never trust them bastards!!!

    SvaraRadera