lördag 2 september 2023

Lördag 2 September

Det kändes skapligt i förmiddags igår hade man fruktansvärd värk i kroppen även armarna! Kan i och för sig vara något man bär på som inte är hälsosamt.
Kunde inte motstå att ta något fint från bänken med lappen "ta den som vill ha" alltid något trevligt att ställa på köksbordet.
Smaragdblomman står ståtligt tillsammans med en trevlig suckulent.
Delade smaragdblomman tidigare och andra delen hamnade i en separat kruka. Blir intressant att se ifall den överlever.
Trevligt då kanske det blir annat än den blandning som är i tonfisk burkarna idag vilket man fick veta för åtskilliga år sedan. Tonfisk är mums liksom havsräkor.
Därav har man installerat AV på Androider 2. Blir rörigt när allt möjligt mystiskt händer.
Beslöt att köpa en skrivare till kommande laptop, skillnad från förr är att allt numera kallas kringutrustning vilket även inkluderar anslutningskabel OM man nu skulle lyckas med det! Butiker tjänar säkert på naiva idioter som undertecknad.
Där får den stå eller ligga tills vidare när man känner sig allt annat än kry för närvarande och ju längre den får vara desto längre räcker startpatronerna som medföljde 799 kronor kostade den medan USB kabel kostade 199 kronor.
Kvittot på kringutrustning. Även USB kabel räknas till kringutrustning (affärside).

Efter det blev det vad väsentligt är. Handla livsmedel vilket gick sådär
När hyllan med sojadryck smak vanilj gapade tom fick det bli choklad istället. För övrigt fanns mycket och det mesta visst hade man räknat med kostnaden högre så när man såg displayen blev man nöjd. Svettades ohyggligt mycket när man skulle lasta på och av bandet så inte är man det minsta frisk men ensam som man är måste man åka ut och handla själv. Can a biz tro.

Höll på att missa vad man missade tisdag förra veckan pålägg till fikat på jobbet. Det är så det kan bli när man har någon form av inbyggd stress och vill få det gjort så fort som möjligt trots att man har all tid i världen men det är antagligen en arbetsskada sedan länge tillbaka.

1 kommentar:

  1. Trevlig och vacker hare med korg! Smaragd blommorna är ståtliga. Härligt att tonfisk den delikata lyckats föröka sig låter lovande. Skrivare? Borde fungera bättre med elektrisk skrivmaskin sedan är det bara klippa och klistra för att likt förr i tiden lägga i kopiator.

    SvaraRadera