söndag 3 september 2023

Många Frågetecken Ej Uträttade!

Skrivaren man köpte igår var säkert inget märkvärdigt är säkert bagatell att ladda ner mjukvaran som att installera. Till mobiltelefon men inte har man varken MacOS eller Windows installerat på den så varför nämns dessa öht!?!?
Information om enheten var Nano liten som med allt från fd MediaMarkt numera Power. Vad man inte vet själv vet absolut inte de som jobbar där tystlåtenheten gör att man förmodligen får finna lösningar på egen hand.
Det första man fick fram var att den var slutsåld, annat är att det är en modell från 2021 så förmodligen gäller knappast 6 månaders bläck support även om man ansluter till HP+ . Kan inte låta bli att vara pessimistisk när man mött sådant här tidigare. Dessutom
VAD använder man USB kabel till när det
Ser ut så på enhetens baksida till vänster nätkabel uttag men klistermärke på USB uttag och WiFi symbolen alltså inte använda USB kabel endast WiFi. Ren bluff och båg! Man skall kunna installera skrivaren till stationär dator ELLER laptop och via nätet ladda ner och installera mjukvara (program) som drivrutiner till själva skrivaren. Dessutom ska man kunna ladda ner programvaran och installera på valfri mobiltelefon. Fungerar det så är man med. Annars har man köpt grisen i säcken (vilket inte är helt osannolikt). Can a biz tro.

1 kommentar:

  1. Apparata var inte så illa ändå. Kan nog stämma bra ju krångligare eller komplicerat det blir, videon på reklam webbplatsen har alldeles för många steg än de gamla bra skrivarna.

    SvaraRadera