måndag 4 september 2023

Fick Räta Ut Själv! (Egna Erfarenheter)

Naturligtvis gäller inlägget skrivaren man köpte i lördags. Brister åter brister.
Där framgår USB som på enheten är överstruken. Windows10 Windows7 gränsfall godkänt på HP support! Explorer har man INTE 2 GB HD nerladdning var 103 Mb.
Noll intressant information! Nödvändigt för HP tydligen.
Låter någorlunda positivt, ville däremot inte godkänna Android man har!
Chysst design på emballaget/ kartongen tog för att det kunde vara något att använda - men inte för närvarande.
Apple!? Varför? Övriga symboler okej utom Bluetooth.
Det mest avslöjande: 2021! Något är minst 2 år gammalt antagligen skrivaren i lördags löste man den för 799 kronor nu är den prissänkt med 300 kronor! Nåja, tids nog kan man nog installera mjukvara på kommande laptop sedan får man se. Can a biz tro.
Klisterlapp över USB uttag hänvisar till WiFi.
Duktigt som butikspersonal att ta fram helt fel kabel! Föga förvånande. När
Ser ut såhär!? Blir att köpa RÄTT kabel vid tillfälle för man är inte lika låst i pallet som säljare i elektronik butiker utan flexibel tillräckligt för att begripa vad USB kabel mellan laptop och skrivare är avsedd för! Säljare har endast en avsikt som uppgift att sälja så mycket som möjligt oavsett vad utan att bry sig om annat än försäljningssiffror. Så enkelt är det och har varit sedan millennieskiftet.

2 kommentarer:

  1. Skrivaren blir som tidigare nämnts den första delen i "kringutrustning" till kommande laptop (de har rykande åtgång på kvalitet till bra priser) gissar att man får skaffa DVD drive först efter att man har skaffat laptop, vet aldrig i nuläget om det kommer att behövas någon när man har en fullt fungerande extern hårddisk (än så länge) det får framtiden avgöra.

    SvaraRadera
  2. Vem i detta land använder Explorer!? Hade inte MS avvecklat den webbläsaren!? Helkasst ifall andra webbläsare inte skulle fungera eller har HP någon relation till MS måntro? Säkert är det så. MF är bäst.

    SvaraRadera