torsdag 28 september 2023

Mycket Men Inte Mer

Egna reflektioner på saker och ting man läser som finner bland annonser och i artiklar. Felaktigt fördomsfullt kallat negativt när man med volymer av erfarenheter är realist!
Bild: Moto e6 play (mästaren)

Köpte den idag eller rättare sagt i morse och innehåller säkert en hel del som man av naturliga skäl aldrig vetat, annat man kan ha viss kännedom om.
Vilket var år 2011 (maj) såldes 4 månader senare pga ingen egentlig användning men även dysfunktionell pga dålig internet mottagning! Fick gratis vid nytecknande av befintligt abonnemang! En av få gånger i livet man har haft tur.
Gällde andra modeller och inte Doogee eller Moto för den delen. Dumb phones förblir vad de är! (snarare annonsörer)
Som tur var köptes inte samtliga utan max 3 stycken! Nitlotter de flesta men hellre drägligt liv utan speltur än trist liv och speltur, pengar är sällan lycka endast nödvändigt ont. Nitlotter är allt de är i Norrland liksom bingolotter och all annan avföring!!! (Postkodlotteriet etc)
Typiskt plus artikel Har visserligen luftrenare används mer sällan. Experter är enbart experter på lögner. Vilseledande personliga vinklade åsikter!
Ingen fattig grovarbetare i alla fall!  Fantasipriser nästan överallt! De allra flesta köpte nog tvättmaskiner innan inflationen och kronans katastrofala värdefall. Gratis är ordet som skolen ljuda men man avböjer ändå av erfarenheter.
Hade varit intressant att läsa men den verkar vara slutsåld tyvärr. Även om den skulle kunna köpas genom prenumeration på tidningen längst upp.
Så är det. Så förblir det KI kan ha haft 10 del rätt på 100 år i övrigt kan det tas med  någon jätte nypa salt.
Föga lönt att hörsamma när de går fastighetsägare till mötes! Can a biz tro.
Eliminera alla nät utom naturliga spindelnät och fiskenät! Det blir bäst så. I valet 5G eller inget alls väljer man ju naturligtvis bort livsfarlig bekvämlighet och övergår till mobilfritt och internet ärenden med laptop mobilt och hemma!
Folkmord! Avsiktliga folkmord först södra sedan mellersta sist norra. Befolkningen förblir förda bortom ljuset och upplysning. "Palliativ vård" med förfinat och milt uttryck.
köp, köp, köp ny surf. Köp, köp och åter köp för allt kapital gynna övergödda jätten Glufs-glufs (systerbolag till T***a)
Teknik nördar är de som springer runt och skriker i sina "mackor" somliga förlorar känseln i handen och tappar mobilen på marken varvid glaset repas eller spricker och man kan eventuellt få njuta av tystnaden. Man har 3 aktiva Androider och ingen av dessa spelas spel på, används ytterst sällan att ringa med och fungerar främst som ämne för internet nyheter när man sedan cirka 12 år sedan upphörde läsa papperstidningar förutom musik Magazine och liknande men dessa återvinns aldrig utan återfinns i samling! Används till internetbank och liknande tjänster. WiFi trådlöst nätverk är ett minne blott när man inte har någon router längre. Mest harmoniskt och fritt är det när alla 3 är avstängda vilket naturligtvis blir det gamla ordspråket i ny tappning alla goda ting äro 3 naturen, människan och djuren samt en utsökt kopp kaffe eller te.

1 kommentar:

  1. Svenska öden och äventyr känns lite som tidningen "kvällsstunden"! eller lite av en utveckling av just den Håller man på att bli gammal!? Tja, sedan man passerade mitten strecket drabbades man av förmaksflimmer och hjärtsvikt vilket gjort att man dels totalt ändrat kosthållning för att mediciner fungerar bättre men även att man inte vill få någon "hjärtstartare" inopererad utan man värnar om den lilla pumpen på bästa tänkbara sätt och man har fått omvärdera mycket och det mesta. Med diabetes typ 2 gäller det att trots balansrubbningar promenera så mycket som möjligt vilket man gör på jobbet och fritiden. I övrigt är det självupplevelser allt som finns i inlägget. Man ids inte kommentera allt!

    SvaraRadera