tisdag 5 september 2023

Bra Nog Bättre Och Bäst

Där fick man till det riktigt snitsigt kanske snitzligt rent av.
Allt är ju inte handlat samtidigt, några produkter på bilden är köpta i juli andra i augusti ytterligare andra i lördags.
Passade på tidigare att köpa inte mindre än 4 påsar vegoburgare! Utan vill man ju absolut inte bli och de tycks ha ganska rykande åtgång så bästa är att passa på.
Smaklig potatissallad vitlök är alltid rätt men naturligtvis växlar man mellan potatissallad och potatiskroketter 🥔.
Väldigt utsökt potatissallad som passar till de flesta tillfällen alltid lika god och välsmakande. Den är man helst inte utan.
Åtskilliga vitaminer i dessa utsökta drycker! Plantprotein fungerar utmärkt till kaffe mandeldryck som den är kokos är lite åt det exotiska hållet vanilj fungerar utmärkt till frukost musli även choklad fungerar ris dryck drickes som den är.
Bra drycker på alla sätt och vis så då kan man koka soppa på en spis och ta bilden i repris precis.
Chansade och köpte vid tillfälle man var dit och handlade en del annat. Original laddningskabel är skadad på 2 punkter så denna fungerar utmärkt till äldsta Android man har för närvarande.
Tog en promenad till Kronans™ och löste ut mediciner som är nödvändiga samt köpte en flaska blutsaft efter det gick man för ovanlighetens skull in i en annan butik och köpte efter mycket stort övervägande 2 nyckelringar bilden ovan allt med motiv av Mumin ™ trollet är enormt dyrt muggar som kostar 700 kr/st mm. Dessa 2 var betydligt bättre priser på så därför blev de köpta. Can a biz tro.

2 kommentarer:

  1. Man mår personligen bäst på växtbaserat veganskt den slutsatsen kan man dra efter att man blev sjuk av förmodligen kebabrulle man köpte förra veckan. När man äter växtbaserat och aldrig blir det minsta illamående av något alls men Chark och mejeriprodukter bara det är mixat i t ex smörgåstårta. Kan vara att de mediciner man tar kolliderar med just chark och mejeriprodukter eller så har kroppen organen ställt om sig och stöter bort animaliska produkter. Svårt att veta men det verkar vara så i alla fall. Mumin trollet är en barndomsklassiker från 70 talet man sällan kan motstå utom när prislappen visar fantasipriser.

    SvaraRadera
  2. Mat, mat mera mat på tallrikar, i formar och jättelika serveringsfat! Sedan kan man ladda batteriet till Androider och powerbank så reder man sig även vid mildare strömavbrott och en karott silversked mera ved... där tog det slut.

    SvaraRadera