tisdag 26 september 2023

Tisdag 26 September

Ytterligare en arbetsdag till ända och man behövde någon middag även idag. Dessförinnan dök den upp från Motorola uppdatering man tidigare erhöll men pga inget internet via Sin kort blev det inte av då men idag blev det av!
Lyckades uppdatera tredje Android från version 11 till 12, vad man nu ska ha för nytta av den? Nåja, blir nog bra till slut. Man vet ju aldrig när 10:an och 9:an slutar fungera med nätet och det mesta för övrigt.
Trist med plus artiklar för inte ids man pynta något för att kunna läsa några få artiklar! Hur intressanta de än är!
Bra pris för de som bara vill ha något att surfa på nätet med eller utföra enklare uppgifter på. 14 tum känns liten men med kringutrustning som den nedan
Som tillbehör kan det vara utmärkt alternativ när kontot tryter och det lilla kapitalet ska räcka och täcka många hål.
Bra skrivbordslampa gratis dessutom! Den tackar man ju inte nej till när man har liknande modeller men med klämmor istället för fot. Kan bli lämplig att använda till HP Probook 430 när man ska skriva på tangentbordet med mera.
Blev lite handling när man för närvarande inte har mycket hemma blir så när ersättning infaller på arbetsveckan tyvärr det blev vad det blev och ibland kan det vara gott med lite ärtsoppa som mellanting tyvärr har de inte rätt vegoburgare så det fick bli de tjocka istället. Gynna 3 och 4 bokstäver gör man inte frivilligt och betala dyrt för att det är bekvämt och nära. Can a biz tro.

1 kommentar:

  1. Kan hända att man tar Moto G31 i bruk likt Doogee för närvarande ifall den ger upp eller annat händer (och fötter). Långtidscovid kan lika gärna röra sig om psykosociala situationer, psykoser pga medvetenhet om pandemin som för åtskilliga kom likt en chock. 14 tum 4Gb RAM och 128Gb SSD för 3490 kronor!? Knappast så länge man inte kan använda "direkt lina" blir det värdelöst! Mellankopplingar som lika gärna misslyckas då är riktiga äldre laptops att föredra! Billiga skrivare med funktioner och prestanda därefter knappast som det var förr i tiden "lager rensning" som något miffo uttryckte det "man får vad man betalar för" skrivbordslampan fungerar utmärkt och dök upp likt en skänk från ovan vad man behövde så att man kan använda de klämma försedda till rätt ändamål! Blir spännande att se hur vegansk ärtsoppa smakar den är säkert utsökt delikat 😋

    SvaraRadera