lördag 16 september 2023

Eftermiddag Kväll 16 September

Vad har man gjort? I princip tagit det lugnt och slappnat av, fört över följande från lånad laptop till Android.
Irrelevant för inlägget vilka specifikationer den har. Så ser den i alla fall ut och är allt annat än något att kunna använda rent praktiskt.
Care pack utgången juli 2017 för övrigt inget att anmärka på. Idag anslöt man
modemet och gjorde vad man endast kan göra för närvarande nämligen
ladda ner befintliga uppdateringar och installera dessa något man alltid gjorde alltsedan dator med Me ända fram till 10:an. Man har inte vågat sig på att ta allt-i-ett skrivaren i bruk ännu. Det lär dröja ett bra tag till även om en praktiskt möjlig laptop kan bli införskaffad.

Har gråstarr på 1 öga vilket försvårar mycket och förhindrar att man kan läsa texter. Tills dess ligger man lågt med inköpen av digitala enheter och kringutrustning. Gråstarr ger extra ljuskänslighet och det blir något av ett handikapp. Dessutom är man inte 25-30 år och ivrig som snabb och kvicktänkt längre. Därmed kommer det att dröja längre tid innan man kan utföra vad som ligger på framtida utsikt. Ringrostig har man blivit så HP 430 duger utmärkt som "övningsobjekt" för att bli påmind om kunskaper som finns i ryggmärgen. Can a biz tro.

2 kommentarer:

  1. 2019 drabbades man av något som benämndes 'senil katarakt' över 1 natt! Vilket gjorde att man försattes i situationen handikappad när man inte såg något genom höger öga kunde endast urskilja ljus och mörker vilket föranledde att i november 2019 blev det något av akut operation. Det känns som att gråstarr "vandrat över" till vänster öga men man har ansökt om operation när hela synfältet täcks av en dimma och så länge situationen är som i dagsläget satsas inget på varken laptop, nya glasögon eller annat fullständigt otänkbart tillika värdelöst. Därmed får lilla 13.3" HP Probook 430 G2 duga som lite av "rostlösare" mot ringrostighet som naturligt kommer när man inte haft varken dator eller laptop sedan 2019/2020 samt att hälsotillståndet förändrats jämförelsevis som skillnaden dag och natt. Sportutövare som skadats lindrigt eller allvarligt återkommer aldrig till 100% omedelbart efter tillfrisknandet utan allt tar på gränsen till oändlig tid och successivt förändras tillståndet från helt omöjligt till mindre helt omöjligt vilket kan vara en förbättringsprocess som pågår från månader till åtskilliga år beroende på hur omfattande skador varit är och vad som blir. Kringutrustning man köpt får vänta tills man är kapabel att kunna ta det i först installation sedan i bruk.

    SvaraRadera
  2. Bra tur att inte ha drabbats av senil katarakt tidigare år då när ni var aktiv med dator och laptop vilket hade utgjort negativ påverkan på "jobb" som gagnat den personliga utvecklingen tillika integriteten. Även om HP probook 430 har 9 år på nacken är det fantastiskt och ett rent under att den fungerar. Det hade man absolut ingen aning om att det fanns lövtunna laptops som saknade discdrive och fysisk hårddisk som bytts mot kortlivad SSD skräp och än värre litet värdelöst chip med minnesceller fastlött på moderkortet! Tala om desperata försök till handlingar för att få sälja grisen i säcken!!! 🐷 Hela digitala branschen skulle skämmas ifall de var försedda med det sinnet men när "snabba cash" förvandlar oskyldiga födda till råkriminella träck så vet man varför världen ser ut som den gör och södra landet drabbats av politikers fd som befintliga kapital giriga hämnd mot naiva mindre bemedlade rent imbecilla väljare!

    SvaraRadera