onsdag 6 september 2023

Reaktioner Anonymt!

Internet har efter 2010 blivit ett enda inferno av "acceptera, godkänn alla cookies" så många sidor backar man ur och skiter i helt enkelt! Foff! är allt man vill säga till alla idiot platser där man möter den skiten på. Jag är inte på webbplatsen för att acceptera något utan bara för att kolla, läsa ANONYMT!
Personlig upplevelse! Tog nog bortåt 10-12 timmar innan det var avfrostat.
Slipper helst ALL sådan skit med liknande webbplatser! Fimpar snart Gooloogooloo och kräver total befrielse från alla webbplatser med "tillåt kakor" permanent.
Så fick det stå om man själv fick välja! Inget namn endast signatur personnummer siffror och asterisk. Mer är aldrig nödvändigt men tyvärr har de flesta föråldrade system som driftrutiner så de är tvungna att brännmärka oss var och en!
Slöseri med skattepengar snarare på annat som man inte nämner här av klara skäl! Snyltgäster, kriminella, parasiter mfl
Inte första ej heller sista man läst om denna läkemedelsbrist. Så slipper behövande några mellanhänder.
Föga förvånande! Kundskillnad kan man nog kalla det. Miljonärer i grädd filen, löntagare i rännstenen "kan vi låna ut av ditt kapital är du guldkund, låntagare betalar alla dina omkostnader och räntor till banken". Lätt räkna ut den ekvationen.
Är sveriges valuta dollar!? Har alltid vetat att det är kronor eller SEK som det även skrivs. Teknisk specifikation viktig för de intresserade prislappen intressant för alla utom anställda hos företag möjligen.
Viktig information till köpare men vilka? Ungdomar? Knappast! Äldre? Tveksamt! Pensionärer? Högst tveksamt! Tekniskt intresserade med avsikt att skryta? Absolut! Nog om det. Can a biz tro.

1 kommentar:

  1. Moto G54 lär sannolikt aldrig bli något som någon orkar bry sig om att köpa, inflationen råder än så länge och dröjer säkert kvar några år till. Ser bra ut med förklarande text i bilder när inte alla läser vad som skrivs utan bara tittar på bilderna. Bra initiativ att utnyttja program fullt ut.

    SvaraRadera