lördag 23 september 2023

Lördag Eftermiddag

Trots att man inte hade några större medel gick det ändå vägen trots allt. Mycket handlar om något alla inte lärt sig eller kan hantera och stavas planering.
För att inte gå händelser i förväg blev det butiken i schtan men istället för att stå i kö gjorde man det ovanliga och intog självscanningen vilket gick bra och man slapp dubbel betalning i kassan som det blev förra gången man handlade där!
Med begränsat medel (pengar) planerade man det hela och det blev inte många liter drivmedel dock tillräckligt för tur och retur, tankmätaren är lite märklig vilket kan ha med att göra vad som blandats i drivmedlet.
Trots att man tyckte att man fick många varor landade slutsumman väldigt lämpligt med tanke på att man erhåller ersättning på måndag. Bra att ha livsmedel hemma så att man slipper ta bilen till schtan på måndag i närheten av jobbet. Can a biz tro.

2 kommentarer:

  1. Förbannat att man inte visste det men sällan läser man likt man gjorde när man var yngre! Farbror Arnes brynt smör halva priset då hade man kunnat köpa desto fler av den delikata glassen nåja, hellre slant på kant än utan!

    SvaraRadera
  2. Håmänn man kan ju inte vara med överallt vid alla tillfällen och ögonblick ibland får man helt enkelt låta saker och ting passera utan att för den delen lägga ner märkvärdig energi på känslor. Finns alltid plats för affektionsvärde och det är högst individuellt.

    SvaraRadera