lördag 16 september 2023

Middn Av Mornen 16 September

Helgen är kommen sköna lyriska lögardagen och man har vaknat ätit frukost druckit utsökt kaffe med plantprotein kalcium helt purefect!
Provade gamla miniräknaren man fick på någon utbildning, det visade sig att man behövde ett av ovanstående vilket man inte beställer dessutom finns ingen relevant nytta av miniräknare när det finns i Androider får förbli ofrivilligt samlarobjekt likt mycket annat.
I dessa tidevarv köps inga produkter till fantasipriser! Bättre då med livsmedel.
Köpte för 4-5 år sedan när priset var just 249 kronor. Produkten är bra, energisnål och ger bra resultat på märktejpremsor.
USB-C är bra och både kontakten som kabel är robust åtminstone till Doogee Android jämfört med svaga USB B kontakten som lätt viker sig eller glappar efter några månader.
När det finns batterikapacitet provare med denna bild kanske man kan köpa en sådan däremot vill man knappast ha dessa symboler på en Android hellre procent som i nuläget.
Alla är fria att förtära vad de uppskattar tyvärr är verkligheten en annan än de flesta tror. Som det gamla ordspråket lyder "var och en blir salig på sin övertygelse eller tro".
Förutom den har man Fredskalla, klätterkalla och murgröna i sovrumsfönstret. Utmärkta växter som gör nytta och väl för hälsan det tackar man aldrig nej till.
Dit lär man aldrig hinna innan allt är slutköpt av olika "klippare" och andra med oändliga kapitaltillgångar. Ibland har man hunnit men de gångerna kan enkelt räknas som sällan.
Så de startade cirka 1998 då? 2028 kan de byta namn till Gurgel vilket bäst stämmer överens med mycket (inget nämnt inget glömt)
Antingen tröttsamma, uttröttande, långa möten eller totalt ointresserad alternativt motsättningar mot den kvinnan rent generellt eller att talet är kopierat av rådgivare eller annan topp. Få som bryr sig. Can a biz tro.

2 kommentarer:

  1. Även om hälsotillståndet förbättrats avsevärt sedan september oktober 2020 när man drabbades av mild hjärtinfarkt (man överlevde) så är det likt långa landsvägar uppför och nerför kan jämföras med bergochdalbana 🗻 knappcellsbatterier kommer och går inget säger att man skulle få tag på just SG10 dess millimeter dimension. 3D skrivare i de prisklasserna är snarare för företag nyetablerade och hyper expansiva än för fattiga grovarbetares minimala ersättningar. När något bra dyker upp till förmånligt pris och man har råd så tvekar man sällan att fynda. Upptäckte skillnad på Doogee kabeln vilken är kombinerad överförings och laddningskabel till skillnad från Moto G31 vilken är endast laddningskabel! Fastän bägge har just USB-C kontakt! Man har en batteri provare för AA, AAA och 9 volts batteri med 3 av symbolerna vilket gott och väl räcker för att kontrollera strömstyrkan i använda såväl som nya batterier tyvärr finns ingen provare för knappcellsbatterier vilket hade varit positivt. Samtliga växter man har fyller mer funktion än utfyllnad och de flesta har något medicinskt syfte dels hälsofrämjande men även trivsel och trygghet. Önska var ett underhållningsprogram i P3 på 90 talet. Sköna dagar trots vädret.

    SvaraRadera
  2. 15000 kronor för en ynka skrivare!? Ha ha ha nä hellre några elräkningar vilket man har mer nytta av än en skrivare i sämsta fall får man väl använda sig av en elskrivmaskin ifall det bara är svart text mot A4 ark i övrigt kan man klippa ut och klistra fast vad man vill, dyra utskrifter på enkla pappersark är aldrig något i synnerhet inte bläckstråle det är endast slöseri! Märktejp maskin är ett utmärkt redskap och utmärkt alternativ till flotta, dyra A4 utskrifter. USB -C är mer hållbar vilket även gäller kabel och nätladdaren än de gamla USB B vars nätladdare ibland kunde bli så het att de lade av dessutom tålde sällan kabelhöljet några svängningar fram och tillbaka så var trådar ute. På batteritestare behövs endast 3 symboler fjärde är för mobiltelefoner men bäst är optimering vilket alla vet vad det innebär och hur man gör. Man kan mynta följande: dricka och äta gott kanske livet blir plötsligt kort dricka och äta hälsosamt och sunt kanske man omedvetet passerar döden runt. Växter i fastighet, bostadsrätt, hyresrätt, villa eller hus ger knoppen kroppen ett lyft och hälsan ett behagligt harmoniskt rus likt den bästa tobaken snus! Butiker försvinner butiker tillkommer de som försvann hade inte vad efterfrågan var de nya hoppas de har annars blir de inte långvarig mer än några dar. Ms bytte namn till G och kan byta nu till Gurgel som det låter om djuphavsmonstret och andra rovdjur. Ett annat sätt att uppmärksamma de man inte bryr sig om när de aldrig fyllt någon som helst viktig funktion.

    SvaraRadera