lördag 23 september 2023

Härliga Helg! 23 September

Fantastiskt underbart härligt gemytligt och harmoniskt en lögardag såsom denna! Solen skiner lagom varmt trots att man har känning av förkylning eller vad det nu är så får man ändå känslan av hoppfullhet.
Tacksamt att det inte spridits i stad eller samhälle vilket hade fått förödande konsekvenser.
Förkortningar som inte är allmänna betyder dock enkelt föga förvånande yttrande. Åtgärder kunde vidtas.
Toaletter blir nog sanitära olägenheter samt avloppsrör, duschutrymmen mm förutom att elever och lärare blir utan tjänligt dricksvatten varvid bakterier frodas och mycket annat.
Superklantigt milt uttryckt men det rätade till sig till slut, på endera sätt och vis.
Visst får de göra propaganda för nya versioner som nyheter personligen förvånas man att somliga handlar elektronik framför livsmedel.
Älgfluga som inte bara plågar älgar, hjortar och andra djur utan även människor tydligen populära i norra Sverige.
Visst har man det! De man har åtskilliga av är de med rödlysande strömbrytare vilket även gäller 2 grenkopplingar med USB uttag även om det rör sig om 3 runda eluttag och 2 separata USB uttag per grenkoppling med rödlysande strömbrytare.
Det som skiljer dem åt förutom priset är att de man har saknar WiFi installation och gummiploppar samt upphängnings hål på baksidan men vem behöver sånt? Can a biz tro.

2 kommentarer:

  1. Cyanid är nog en kemikalie som är frätande vilket kan vara vad som avses med artikeln. Fd partiledaren föddes nog imbecill och med gränslös fantasi har aldrig funnits något av verklighet när den mb uttalat sig! Aktuellt fn är Android 12 14 ligger fjärran bortom universum utom för spelnördar och tillverkare. Plågar skogen innebär sannolikt att älgar och hjortar gnuggar sig emot träd som skadas av att bli knäckta och avskalade bark och näver. Grenuttag utvecklat för digital användning som hantering. Föredrar trea vanliga uttag med tvåa USB uttag vilket räcker till de ändamål som finns.

    SvaraRadera
  2. Cyanid till de som förtjänar det milt uttryckt. Finns elektrokolloidalt silver att använda för desinfektion av dricksvatten så länge man håller foliehattar utanför minsta inblandning i resonemanget. Ett av tre är dubbelmoralister som förtjänar... Utvecklingens karusell roterar med ljusets hastighet och det kommer att sluta som vi alla vet, skönt att veta att pandemin medförde viktiga konsekvenser när digitalbranschen bromsades och många "nyheter" gått förlorade därmed det viktiga kapital som de vandrar över lik för att få tillgång till! Utmärkt när inte allt är direkt eller indirekt förknippat med digitalbranschen. Människor har dött till följd av digitala enheter och komponenter, människor kommer att dö av digitala enheter och komponenter utan att "vetenskapen" medger det.

    SvaraRadera