torsdag 7 september 2023

Goth Magazine Specialnummer

Att välja mellan senaste numret av Uncut Magazine med CD som känns irrelevant eller en genre guide Goth så valde man den senare nämnda.
Några sidor som kan vara läsvärda för inte behöver man någon bonus CD då! Kanske en del historik även om de (journalister) tagit med artister och band som kanske inte är Goth men som varit lite eller avgörande inspiration för de Gothiska artister och band som det handlar om i dess helhet.
Så ser baksidan ut, än så länge har man bara ögnat lite grovt och ytligt bland artiklarna och det ser riktigt lovande ut.
Egna bilden på konvolutet kan vara nödvändigt med bildsköna Siouxsie Sioux (Susan Janet Ballion) prydandes framsidan med bra information om innehållet.
Ser ju inte så illa ut, och artiklarna verkar läsbara aå det ser riktigt lovande ut. Can a biz tro.

2 kommentarer:

  1. Intressant! Blir att köpa den och studera (läsa) och se vad man missat under 44 år i genren. Gothic var ju en intressant film man såg på 90 talet även om den var från betydligt tidigare år.

    SvaraRadera
  2. När man lyssnade på CD boxen "Gothic Rock" kände man igen mängder man hade hört tidigare typ någon gång i slutet av 70 talet och även tidigt 80 tal! När något spelades på radion spelade man in på kassettband (man inte ägde och ej hade tillåtelse till!) Därmed är det mest minnesbilder i ljud dock inga band eller artister man minns namnen på tyvärr. Även om magasinet kostade 169 kronor är det klart värt pengarna! Filmen Gothic har man vilken aldrig säljs och man upptäckte att den fanns kvar i en "guldgruva" man upptäckte så sent som i onsdags!

    SvaraRadera