måndag 11 september 2023

Så Var Det Med Det! (Ocker Willys!)

Föga förvånande att man tyvärr blir lurad men det är sluthandlat nu på Willys hemma de kan gott byta namn till Willys Dyr!
Handlade och tyckte väl att det blev i överkant dyrt köpte EN Amerikansk dressing och Willys tog betalt för TVÅ! Antagligen är det vad som gäller nu -köp 1 betala för 2! Kan omöjligen se butikspersonal som annat än de luffare de är. Läskedrycker 3 för 33kr+pant men sorten man tog såldes till fullpris!!! EN ynka kassa 4 självscanning. Nä, nu fick man nog! Alla kassapersonal heter Eddie! Nä, åt helvete med Willys ocker Dyrt!
Alldeles för lövtunnt utbud! 4 ynka filmer resten garanterat ointressant avfall. För mycket blue Ray för inte faan har man någon blu ray spelare heller!
Bra pris för bra film man haft på VHS.
Klassiker komedi bra pris även den.
Klassiker man redan har i DivX format för övrigt bra pris om man nödvändigtvis vill ha den.
Kan nog vara bra men inget man hört talas om. Som sagt tunnsått utbud gör att det känns overkligt att betala för filmer+ frakt dessutom har man sedan tidigare fått känslan av "lova runt hålla tunnt" när en av 3 CD skivor var restad förra året.
Galet nog köpte man en multi kulti skrivare som man säkert aldrig kommer att få att fungera pga för många fel och defekter. Nåja, man får väl se om man kan behålla skiten eller kan få avfallet sålt.  Can a biz tro.

Vill ha en standard multimedia skrivare med inklusive installationsdisk, scanner skrivare i en det är allt man behöver som kopplas till vilken laptop som helst! Fungerar utan internet uppkoppling. Antagligen får man leta vidare.

2 kommentarer:

  1. Fler och fler butiker blir stressade när kodläsaren inte ljuder och drar flera gånger och ofta registreras dubbelt varvid kunden får betala för flera! Vad spelar det för roll att kalla sig "låg pris" när kunden tvingas betala mer för ingenting!? Helkasst butik dessutom bedrägeri genom att bara vissa varor är passa på medan andra är fullpris varor. Rent griseri. Ginza tömmer lagret av gamla filmer de har nog tjänat tillräckligt så bortskänkning kunde faktiskt vara på sin plats. Grisen i säcken men som tidigare ju längre den får stå orörd desto längre hållbarhet!

    SvaraRadera
  2. Naturligtvis förstår man att det inte rör sig om rent ocker utan helt enkelt dubbel inmatning av varor och slarvig kassabiträde som inte uppmärksammar felhanteringen och korrigerar felet! Arbetsmiljö och många andra aspekter kan räknas in i varför det blir så vilket drabbar oskyldiga kunders konton tyvärr. Främsta nackdelen är att man bojkottar sådana butiker och erfarenheter vidareförmedlas vilket kan resultera i försämrad kundtillströmning och vill det sig riktigt illa kan butiker på sikt tvingas upphöra. Det har man bevittnat åtskilliga gånger. De 2 lokala livsmedelsbutikerna har man bojkottat och de har själva gjort sig skyldiga!

    SvaraRadera