onsdag 6 december 2023

Burr! och Mums!

Jo, i morse var det svalt ute så det blev täckbyxorna på! På bussen var det okej.
Skönt att vara förberedd på svalare temperaturer! Sedan blev det mildare åtminstone på jobbet ute.
Riktigt fina björkar i mysig vinterskrud.
Klart man fallit för nya smaker när original inte finns tillgänglig överallt.
Panerad blir antagligen middag någon av dagarna 2 när det är så delikat och samtidigt nyttigt! Laxbaguette blir någon av kommande dagar 2, beror på vad man känner för. Inte det billigaste alternativet men ibland vill man gärna unna sig något.
Man hinner varken på morgonen eller eftermiddagen när minuterna är knapp oftast är busshelvetet hemifrån sen pga kalvpiss till chaufförer somliga av dem. Ultra från jobbet har varit ovanligt sen känns tröttsamt att hoppas på turen. Can a biz tro.

Förr i tiden var det chark och mejeriprodukter som gällde då fanns ingen tanke eller ens dröm att man skulle köpa färdiga rätter såsom panerad rödspätta med remouladsås. Tiderna förändras och nu gör man det frivilligt och njuter av dem 😋.

1 kommentar:

  1. Hade inte förväntat att man skulle råka ut för sjukdom - igen! Så blev utfallet när man hade ovanlig värk i höger knä som höll en vaken natten mot torsdag och när väckning ljöd var man för trött dessutom stickningar på vänster sida av hjärtat och balans sämre än tidigare så det blev sjukskrivning dagarna 2. Den smygande kylan gjorde sig påmind trots att man hade täckbyxor men antagligen är det mycket annat som spelar in såsom infektionssjukdomar och fan vet allt sedan har man inte bästa jobbet med renlighet - tvätta städmaterial och arbetsfördelning är det aldrig frågan om! Ibland oplacerbara och latmaskar kör man sitt eget race och när hjärtat säger ifrån är det det som gäller. Mixed berry har man på jobbet medan salmiak & raspberry tog slut hemma så för närvarande har man chocolate mint orange att tillgå vid behov. -25.6°C blev alltså för mycket för hjärtat nåja det kommer fler dagar till veckan.

    SvaraRadera