lördag 2 december 2023

Överraskande Lördag Äntligen Helg!

Äntligen helg och lördag och man känner sig ganska positiv trots allt. Som ren chansning igår kväll tog man upp kupevärmaren kopplade in den i kupen ställde in timer på uttaget och satte i mv kontakten respektive i bilens uttag med noll förhoppning att motorvärmaren skulle fungera.
Gick ut och provade starta motorn och - den startade med en gång! Så man åkte helt enkelt iväg till schtan och handlade vad man skulle ha men dessförinnan åkte man och tankade med samma procedur som tidigare k-skydd och Antifreeze i tanken.
Blev aningen osäker om man tagit fel så att man fyllt på med E85 för så lågt pris som 20,09 kronor litern har man inte upplevt de senaste 3 åren!
Tobak nödvändigt även fastän man minskat markant med konsumtionen! Blev något traditionellt 4st Salmiakki kakor när man är älskare av saltlakrits 😋
Hade det varit verklig rabatt hade varje rulle kostat 225 eller 229 kronor/st! De tar styckepris och då blir det 259 kronor! Allt annat är ren bedrägeri, bluff båg och ocker!!!
Bra priser på en del lika som coop eller ica på mycket annat. Skönt ändå att kunna handla i lugn och ro utan att behöva känna minsta stress över idiotiska busstider och tvingas traska onödigt långt när hemma är helt galet placerat dessutom ser det delvis ut som Rusta på 2000 talet tomma hyllor mm. Can a biz tro.
Såg endast rubriken läste aldrig artikeln så intressant är XP numera! Ungefär lika intressant som en pilsner från 2003 avslagen och odrickbart.
Hur många bryr sig egentligen förutom Swedroid själva!?!? Svindyra mobiler med galna 5G och Android 14 vilket nät kräver den versionen? Antagligen inget.
Jo, den och router med inbyggt modem köptes förra helgen, söndag och man hade väl tanken att installera den under helgen men det blev aldrig av. Även om den kan vara lätt installerad är man för trött ikväll och imorgon gäller annat. Man har inte längre kapacitet och tålamod, uthållighet och styrka som förr då blir det när man känner för det istället likaså med alla tidningar och magasin man inte hunnit läsa. Router med inbyggt modem installerades i veckan som gick och det fungerar utmärkt trots allt. Så är livet.

1 kommentar:

  1. Så är det. Allt tar betydligt längre tid ju äldre man blir varken godis giganten eller Willys Klockarbäcken ligger runt hörnet eller i samhället man bor i och därför är det nödvändigt att ha bil så att man slipper åka buss hålla dess avgångstider och stressa på vecko eftermiddagarna. Bilen drar drivmedel och att skjutsa röven till jobbet för att efter jobbet åka till diverse affärer och butiker är totalt förluster och onödigt slitage på en tillräckligt sliten bil! När man tjänar smågrus och kattskit i ersättning. Så ser verkligheten ut för grovarbetare som jobbar och sliter för ett drägligt och anständigt liv.

    SvaraRadera